M Mert_Eren Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 43 28 Aralık 2024 #1 Dün gaming gecesinde resimdeki PC yi özelleştirip aldım. Sizce fiyat kötü mü? Siparişi iptal etme şansım var. Dosya Ekleri IMG_0874.jpeg 114,9 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2024
Dün gaming gecesinde resimdeki PC yi özelleştirip aldım. Sizce fiyat kötü mü? Siparişi iptal etme şansım var.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.600 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #2 Fiyatı normal. Aldıysanız iptal etmeyin.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 28 Aralık 2024 #3 Mert_Eren dedi: Dün gaming gecesinde resimdeki PC yi özelleştirip aldım. Sizce fiyat kötü mü? Siparişi iptal etme şansım var. Genişletmek için tıkla... Kasa bana biraz iyi gelmedi. PSU da daha kaliteli bir şey olursa daha iyi olur. Fiyat normal.
Mert_Eren dedi: Dün gaming gecesinde resimdeki PC yi özelleştirip aldım. Sizce fiyat kötü mü? Siparişi iptal etme şansım var. Genişletmek için tıkla... Kasa bana biraz iyi gelmedi. PSU da daha kaliteli bir şey olursa daha iyi olur. Fiyat normal.
M Mert_Eren Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 43 28 Aralık 2024 #4 EkmekarasıSalam dedi: Kasa bana biraz iyi gelmedi. PSU da daha kaliteli bir şey olursa daha iyi olur. Fiyat normal. Genişletmek için tıkla... Aslında psu markası fsp çok detaylı bilmiyorum ama kasanın soğutması iyi gözüküyordu özellikleri ondan seçtim.
EkmekarasıSalam dedi: Kasa bana biraz iyi gelmedi. PSU da daha kaliteli bir şey olursa daha iyi olur. Fiyat normal. Genişletmek için tıkla... Aslında psu markası fsp çok detaylı bilmiyorum ama kasanın soğutması iyi gözüküyordu özellikleri ondan seçtim.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #5 EkmekarasıSalam dedi: Kasa bana biraz iyi gelmedi. PSU da daha kaliteli bir şey olursa daha iyi olur. Fiyat normal. Genişletmek için tıkla... PSU Kaliteli, ekran kartı ısınma sorunlu ve şahsen daha iyi bir SSD ve RAM alırdım, ama iptale gerek yok, güzel olmuş.
EkmekarasıSalam dedi: Kasa bana biraz iyi gelmedi. PSU da daha kaliteli bir şey olursa daha iyi olur. Fiyat normal. Genişletmek için tıkla... PSU Kaliteli, ekran kartı ısınma sorunlu ve şahsen daha iyi bir SSD ve RAM alırdım, ama iptale gerek yok, güzel olmuş.
M Mert_Eren Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 43 28 Aralık 2024 #6 bdxmrz dedi: PSU Kaliteli, ekran kartı ısınma sorunlu ve şahsen daha iyi bir SSD ve RAM alırdım, ama iptale gerek yok, güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Ram de çok özelleştirme yoktu. Ssd de haklısınız param onu almaya yetti.
bdxmrz dedi: PSU Kaliteli, ekran kartı ısınma sorunlu ve şahsen daha iyi bir SSD ve RAM alırdım, ama iptale gerek yok, güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Ram de çok özelleştirme yoktu. Ssd de haklısınız param onu almaya yetti.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #7 Mert_Eren dedi: RAM de çok özelleştirme yoktu. SSD de haklısınız param onu almaya yetti. Genişletmek için tıkla... Kalitelidir, ama fazla tercih edilmiyor, güle güle kullanın taş gibi sistem.
Mert_Eren dedi: RAM de çok özelleştirme yoktu. SSD de haklısınız param onu almaya yetti. Genişletmek için tıkla... Kalitelidir, ama fazla tercih edilmiyor, güle güle kullanın taş gibi sistem.
M Mert_Eren Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 43 28 Aralık 2024 #8 bdxmrz dedi: Kalitelidir, ama fazla tercih edilmiyor, güle güle kullanın taş gibi sistem. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.Acaba Ekran kartı fazla ısınır mı? Testlerde makul seviyede gibiydi.
bdxmrz dedi: Kalitelidir, ama fazla tercih edilmiyor, güle güle kullanın taş gibi sistem. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.Acaba Ekran kartı fazla ısınır mı? Testlerde makul seviyede gibiydi.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #9 Mert_Eren dedi: Çok teşekkür ederim. Acaba Ekran kartı fazla ısınır mı? Testlerde makul seviyede gibiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam Windforce serisi kronik sorunu bu zaten, ilk başta Gainward geliyor, sonrasında Windforce gibi modeller geliyor. Fazla sıkıntı olmaz, en kötü 2-3 fan daha takarsınız bilgisayara rahatlar.
Mert_Eren dedi: Çok teşekkür ederim. Acaba Ekran kartı fazla ısınır mı? Testlerde makul seviyede gibiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam Windforce serisi kronik sorunu bu zaten, ilk başta Gainward geliyor, sonrasında Windforce gibi modeller geliyor. Fazla sıkıntı olmaz, en kötü 2-3 fan daha takarsınız bilgisayara rahatlar.
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 28 Aralık 2024 #10 Mert_Eren dedi: Aslında psu markası fsp çok detaylı bilmiyorum ama kasanın soğutması iyi gözüküyordu özellikleri ondan seçtim. Genişletmek için tıkla... Kasa vento olunca PSU da Vento zannettim. Aslında kasa da iyi alınır.
Mert_Eren dedi: Aslında psu markası fsp çok detaylı bilmiyorum ama kasanın soğutması iyi gözüküyordu özellikleri ondan seçtim. Genişletmek için tıkla... Kasa vento olunca PSU da Vento zannettim. Aslında kasa da iyi alınır.