R5 7500F sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
40000
Sağ olun hocam bir de niye Viper benim RAM ve Kingston SSD yerine bunları tercih ettiniz meraktan soruyorum.

Viper Venom'da stabilize sorunuyla uğraşan bazı arkadaşlar vardı forumda, Kioxia Pro fiyatına göre çok üst bir SSD.

Neden 3080 Ti bu paraya güncel bir şey alsan daha iyi örnek olarak 9060XT 16 GB.

Viper Venom'da stabilize sorunuyla uğraşan bazı arkadaşlar vardı forumda, Kioxia Pro fiyatına göre çok üst bir SSD.

En uygun RAM o CL30 olmasini sayarsak.

Neden 3080 Ti bu paraya güncel bir şey alsan daha iyi örnek olarak 9060XT 16 GB.

Stabilize sorunu olduktan sonra CL'sinin düşük olması pek de önemli değil.

Çoğu sistemde kullanıldığını gördüm pek sıkıntı yaşayanada rastlamadım açıkçası.

SK Hynix kullaniyor cogu bazilarida belirtmis sorunsuz kullanıldığını şans meselesi biraz.

Ben de öyle düşünmüştüm.

17000TL'ye ucuz gelmişti hocam NVIDIA tercih ettiğimi de söylemiştim biraz bütçe çıkıp 5070 almak en mantıklısı gibi duruyor.

Ben de öyle düşünmüştüm.

17000TL'ye ucuz gelmişti hocam NVIDIA tercih ettiğimi de söylemiştim biraz bütçe çıkıp 5070 almak en mantıklısı gibi duruyor.

Viper Venom riskini almaya gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…