Seçtiğin ekipmanlara göz gezdir 2.el toplamıyoruz arkadaşın zaten oynayacağı oyunlara DLSS2 yeterde artar ve 3070 dediğin kard hem CUDA çekirdeği olarak hem de 256 bit olmasıyla katlıyor ve 7500F yerine 5700x3D almak çok daha mantıklı çünkü 5700x3D çok daha güçlü ayrıca seçtiğin kasada yetersiz o ekran kartı için Galax kullanan arkadaşlarımın hepsinde yüksek ısı problemi var.
Zaten
bana göre rezalet işlemciye entegre bir GPU yok ve bu bazı oyunlarda aşırı düşük performans almanızı sağlıyor mesela bende 7500F + 4060 kombinasyonu var rezalet FPS alıyorum MC'de 4060 kullanmasına rağmen bir sürü yöntem denedim ancak olmuyor hatta konu bile açtım.
Kasaya gelecek olursak güzel 5700x3D seç.
Soğutucunda bu olsun.
Eki Görüntüle 2354335
SSD olarak arkadaşın önerdiğini seçebilirsin.
Öncelikle bu son mesajım olacak bu konu için, 4060 Ti DLSS 3 ile 3070 DLSS 2'yi geçiyor, FG ile katlıyor.
Benim kasama yetersiz demişsin? Neresi yetersiz kart zaten 2 fanlı gayet sığar.
5700x3D
Neredeyse AM4'ün tavan işlemcisi, AM5 Tarafında ileride 9800x3D Bile takar arkadaş, o yüzden 5700x3D'nin bir numarası yok, Şu devirde 25K üstü sistemler bile DDR5 Olurken sen DDR4 AM4 Sistem atıyorsun,
attığın ekran kartı 2024-2025 yılında
Sıfır olarak alınabilecek bir kart değil, o ekran kartının 2. eli 8K gibi fiyatlardan başlıyor.
Arkadaş gider onun yerine 2. elden 3090 alır dedim bende, 3070'in fiyatında 7700XT var, 4070 gücünde ekran kartı, gider onu alır 3070 almaz.
CUDA Çekirdeklerinin konu ile alakasını hiç anlamadım, arkadaş oyun oynayacak render almayacak.
Ayrıca Galax ısınıyor demişsin, benimki ısınmıyor Max 73 derece.
Ve senin attığın marka
daha fazla ısınıyor.
Umarım yeterli gelmiştir kanıtlarım, attığın sistem çok kötü, iyi günler.
Cevap vereceksen lütfen sorularıma karşılık olarak ver, CUDA çekirdeklerini vs katma.
MC gibi bir oyunda sisteminin düşük FPS vermesini dahili GPU İle ne alakası var? APU sistem alsan yeterdi o zaman.
Halihazırda 4060 var, niye entegre GPU arıyorsun?