R5 7500F sistem uyumlu mu?

geneksuleyman48

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu ama şahsen ben R5 5600'den 7500F e geçmezdim 5600 bile 3060 için fazlasıyla yeterli zaten.

O anakart ve RAM'de tamamen israf bu arada, RGB'si olmayan bir 2x16 kit ve B650 al işlemciyi güçlendir.

teşekkür ederim arkadaşlar ilerde daha iyi am5 7800x3d işlemci alırım 7500f şimdilik idare eder anakartı alma sebebim 3 tane m2 slotu olması ve yeni bir sisteme geçmek güzel ayrıca bu kullandığım sistemde pc bazen nedensiz açılmıyor ram söküyorum iki ram sağlam çok sorun yaşadım o yüzden rami 300 mhz çekiyorum pc açılmıyor anakart desteklediği halde 2133mhz nedir yav ddr5 iyidir

Uyumlu fakat acaip gereksiz pahalı parçalar.

Size uyuyorsa soyleyecek laf yok o zaman hocam. Fiyat da onemli ama sectiginiz parcalar sizin isteginize ve ihtiyaciniza en iyi sekilde uyuyorsa, butce tek bir donanim uzerine degil de tum donanimlara adam akilli dagitilmissa gidip de soyle fiyata boyl daha ucuz var diye kafayi takmak kendi cahilligine israrci olmaktan baska bir sey degil. Parcalar ihtiyaciniz ve istediginize uygun ise cok pahali olmadigi surece asla pisman olmazsiniz. Bu arada yeni sistemde kullanamayacaginiz DDR4 parcalari satip da ekran kartina ekleme yapmanizda fayda var.

4070 super düşünüyorum.

Parasına bakmıyorum 7800x3d ile 4070 super kafam eserse alırım benim sorunum işlemci ile ram uyumluluğu corsair vengeance lpx ile r5 5600 bir daha kullanmam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…