H huqi.h23 Femtopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://www.mediafire.com/file/h8bil2ddqgy1d4e/dmp.rar/file RAM Gskill Ztrident (16*2) 32GB RAM Ekran kartı RX 6800 Anakart X670E-E Wi-Fi İşlemci R5 7500F Merhaba arkadaşlar. Sorunsuz şekilde kullandıgım bilgisayarım bir anda mavi ekran verdi reset attı. Bazen video izlerken ses ve ekranda takılma oluyor. Dump dosyalarını paylasıyorum. Bilgisi olanlar bir bakabilirse memnun olurum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Sorunsuz şekilde kullandıgım bilgisayarım bir anda mavi ekran verdi reset attı. Bazen video izlerken ses ve ekranda takılma oluyor. Dump dosyalarını paylasıyorum. Bilgisi olanlar bir bakabilirse memnun olurum. Teşekkürler.
Çözüm GFYT 23 Mayıs 2024 DDU ile ekran kartı driverini kaldır WHQL sürümü kur. Hem eski hem AMD'nin ses driveri kaynaklı hata var.
DDU ile ekran kartı driverini kaldır WHQL sürümü kur. Hem eski hem AMD'nin ses driveri kaynaklı hata var.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 23 Mayıs 2024 #2 DDU ile ekran kartı driverini kaldır WHQL sürümü kur. Hem eski hem AMD'nin ses driveri kaynaklı hata var. Artı 0 Eksi Çözüm
DDU ile ekran kartı driverini kaldır WHQL sürümü kur. Hem eski hem AMD'nin ses driveri kaynaklı hata var.
KS KS H huqi.h23 Femtopat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #3 Çok teşekkür ederim. Musait olduğumda yapacağım. Tekrar sonucu yazarım. Gerçekten çok teşekkürler. WHQL sürücü kurdum. Sorunum çözüldü gibi çökme yaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Çok teşekkür ederim. Musait olduğumda yapacağım. Tekrar sonucu yazarım. Gerçekten çok teşekkürler. WHQL sürücü kurdum. Sorunum çözüldü gibi çökme yaşamadım.