Çözüldü R5 7500F sistemde monitör geç açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smt1903

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topladım yaklaşık 1 ay oluyor. Bilgisayarı açtığım zaman kasa çalışıyor fakat ekran standby moduna geçiyor. Yaklaşık 1 dk sonra falan ekran açılıyor. DP yazıyor ekran geldiğinde. Kasada DP girişine bağlı monitör. Reset attığımda da aynı şekil. 1dk falan bekliyorum yine. Bunun sebebi ne olabilir? Beni bu dertten kurtaracak var mı? Gerçekten minnettar olurum.
Sistem Ryzen 5 7500F B650 ASUS anakart 9060XT ekran kartı şeklinde.

Çözüm
BIOS'a girip OC bölümünden Memory context Restore'yi aç kısmını dene. OC de yoksa AI tweaker > DRAM timing Control > Memory context oraya da bakabilirsin. Bu arada BIOS ve ekran kartın driverlar.

Aynen hocam güncel. Kendi sitelerinden indirip kurdum. Dediklerinizi yapacağım inşallah düzelir.

Düzeldi hocam Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
BIOS'a girip OC bölümünden Memory context Restore'yi aç kısmını dene. oc de yoksa AI tweaker > DRAM timing Control > Memory context oraya da bakabilirsin. bu arada bios ve ekran kartın driverları güncel mi?

BIOS'a girip OC bölümünden Memory context Restore'yi aç kısmını dene. OC de yoksa AI tweaker > DRAM timing Control > Memory context oraya da bakabilirsin. Bu arada BIOS ve ekran kartın driverlar.

Aynen hocam güncel. Kendi sitelerinden indirip kurdum. Dediklerinizi yapacağım inşallah düzelir.

Düzeldi hocam Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…