R5 7500F sistemde Valorant takılıyor

Windows 11 değil mi?
Hayır windows 10

Kurdum BIOS'u güncelledim ama Valorant'ta aşırı pingim var ondanda olabilir ama hala takılma var ama eskisi kadar değil. Üstelik şu an bilgisayardan sizlere yazıyorum Valorant kapalıyken bile takılıyor Valorant'ı yüklemeden önce bir şey yoktu.

Hocam Bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi acaba wolfteam oynarken oyundan attı kendi kendine internet açıp kapattı chrome programını falanda açtı ve bilgisayar da korsan oyun var.

Hocam yaptım herşeyi ve bilgisayarıma virüs girmiş olabilirmi wolfteam oynarken atıyor internet kendi kendine kapatıyor ve masa üstünde takılmalar mevcut.

Windows 11 değil mi?

Hocam kurdum BIOS'u ama şimdi masaüstünde dahi takılma var sorun nedir valorantsa sileyim hemen yoksa virüs olabilir mi?

Son düzenleme:

Virüs girmez. O atmış olduğum site MSI'ın kendi sitesi. Driverlarınızı güncellediniz mi?

Virüs girmez. O atmış olduğum site MSI'ın kendi sitesi. Driverlarınızı güncellediniz mi?
Güncelledim. Valoranti sildim masa üstünde bile takılıyordu sildikten sonra yeniden başlattım sorun kalmadı virüs taraması falanda yaptım bir şey çıkmadı acaba Anakart da falan mı bir sıkıntı var. Ve format atmalımıyım?

Hocam adam crack oyun indirmiş virüs olabilir derin tarama yapmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…