2 285091 Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 987 Çözümler 44 19 Aralık 2024 #11 SwanNN dedi: Oyun esnasında rastgele anlarda küçük FPS droplar yiyorum nedenini hiçbir şekilde anlayamadım. Bütün sürücülerim en güncelde. Genişletmek için tıkla... Selamlar, oyun açık iken alın görseli. Görev yöneticisi > Performans > Bellek buranın görselini alabilir miyim?
SwanNN dedi: Oyun esnasında rastgele anlarda küçük FPS droplar yiyorum nedenini hiçbir şekilde anlayamadım. Bütün sürücülerim en güncelde. Genişletmek için tıkla... Selamlar, oyun açık iken alın görseli. Görev yöneticisi > Performans > Bellek buranın görselini alabilir miyim?
SwanNN Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #12 285091 dedi: Selamlar, oyun açık iken alın görseli. Görev yöneticisi > Performans > Bellek buranın görselini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yarın atarsam daha iyi olucak şu anda bilgisayara erişimim yok.
285091 dedi: Selamlar, oyun açık iken alın görseli. Görev yöneticisi > Performans > Bellek buranın görselini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yarın atarsam daha iyi olucak şu anda bilgisayara erişimim yok.