yusuf10661 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:01 #1 Merhaba, AMD Ryzen 7500F işlemcim var. Ryzen Master uygulaması üzerinden Gaming modu açıp RAM ayarlarıyla oynadım. Ardından PC’yi yeniden başlatmak için izin istedi, verdim ve bir daha ekran gelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba, AMD Ryzen 7500F işlemcim var. Ryzen Master uygulaması üzerinden Gaming modu açıp RAM ayarlarıyla oynadım. Ardından PC’yi yeniden başlatmak için izin istedi, verdim ve bir daha ekran gelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Çözüm Acteron Dün 01:18 yusuf10661 dedi: Yok hocam nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı prizden sökün. Anakart üzerinden BIOS pilini çıkarıp 5dk bekleyin. Pili geri takip sistemi çalıştırın.
yusuf10661 dedi: Yok hocam nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı prizden sökün. Anakart üzerinden BIOS pilini çıkarıp 5dk bekleyin. Pili geri takip sistemi çalıştırın.
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 695 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:08 #2 Bios sıfırlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS yusuf10661 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:16 #3 Acteron dedi: BIOS sıfırlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam nasıl yapılıyor? Memory clock ayarıyla oynadım şimdi bir videodan baktım da 2400'dü Max 6000 diyordu, 6000'e çektim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 12:35 Artı 0 Eksi
Acteron dedi: BIOS sıfırlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam nasıl yapılıyor? Memory clock ayarıyla oynadım şimdi bir videodan baktım da 2400'dü Max 6000 diyordu, 6000'e çektim.
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 695 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:18 #4 yusuf10661 dedi: Yok hocam nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı prizden sökün. Anakart üzerinden BIOS pilini çıkarıp 5dk bekleyin. Pili geri takip sistemi çalıştırın. Artı 0 Eksi Çözüm
yusuf10661 dedi: Yok hocam nasıl yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Cihazı prizden sökün. Anakart üzerinden BIOS pilini çıkarıp 5dk bekleyin. Pili geri takip sistemi çalıştırın.
KS KS yusuf10661 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 01:18 #5 Tamamdır hocam deniyorum hemen. Maalesef hocam işe yaramadı. Son düzenleme: Dün 01:58 Artı 0 Eksi
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 695 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 02:25 #6 Tek RAM'i soldan ikinci slota takıp açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
aliuyar.a Nanopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 441 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 03:14 #7 RAM'lere elvada demeyiz umarım. RAM'i test etmek için ilgili video: Sürprizbozan: RAM Test Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu testi yapamıyorsanız RAM'leri söküp bilgisayarcıya giderek test etmesini söyleyin. Büyük ihtimalle RAM'ler bozuldu. Artı 0 Eksi
RAM'lere elvada demeyiz umarım. RAM'i test etmek için ilgili video: Sürprizbozan: RAM Test Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu testi yapamıyorsanız RAM'leri söküp bilgisayarcıya giderek test etmesini söyleyin. Büyük ihtimalle RAM'ler bozuldu.
KS KS yusuf10661 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:48 #8 aliuyar.a dedi: RAM'lere elvada demeyiz umarım. RAM'i test etmek için ilgili video: Sürprizbozan: RAM Test Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu testi yapamıyorsanız RAM'leri söküp bilgisayarcıya giderek test etmesini söyleyin. Büyük ihtimalle RAM'ler bozuldu. Genişletmek için tıkla... RGB'leri yanıyordu bir şey olmuş olabilir mi yine de? Bios a girdim şuan hiç bişey yapmadan hangi ayarı düzelteyim yusuf10661 dedi: RGB'leri yanıyordu bir şey olmuş olabilir mi yine de? BIOS'a girdim şu an hiçbir şey yapmadan hangi ayarı düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Görüntü geldi sonunda ayarları 0 layıp Ryzen Master'ı sildim direkt. Son düzenleme: Dün 10:21 Artı 0 Eksi
aliuyar.a dedi: RAM'lere elvada demeyiz umarım. RAM'i test etmek için ilgili video: Sürprizbozan: RAM Test Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu testi yapamıyorsanız RAM'leri söküp bilgisayarcıya giderek test etmesini söyleyin. Büyük ihtimalle RAM'ler bozuldu. Genişletmek için tıkla... RGB'leri yanıyordu bir şey olmuş olabilir mi yine de? Bios a girdim şuan hiç bişey yapmadan hangi ayarı düzelteyim yusuf10661 dedi: RGB'leri yanıyordu bir şey olmuş olabilir mi yine de? BIOS'a girdim şu an hiçbir şey yapmadan hangi ayarı düzelteyim. Genişletmek için tıkla... Görüntü geldi sonunda ayarları 0 layıp Ryzen Master'ı sildim direkt.
aliuyar.a Nanopat Katılım 9 Aralık 2025 Mesajlar 441 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 12:44 #9 Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi