Tam bütçeniz nedir?Arkadaşlar öncelikle merhaba, B serisi AM5 anakart arıyorum, çift M.2 SSD destekli olması benim için önemli. Bir de bütçe dostu olsun yeter. Önerilirinizi bekliyorum.
ASUS Prime B650M-K ASUS Prime B650M-R veya MSI B650M-P yeterli gelebilir aslında. Bütçenize uygun olanı seçebilirsiniz.
Tam bütçeniz nedir?
Eğer bütçenizi aşmıyor ise Gigabyte Eagle AX B650 modeline bakmanızı öneririm, hem Wi-Fi'de var kartts ayrıca emsallerinin hepsinde 2X M.2 SSD yuvası varken bunda 3
Tam bütçeniz nedir?
Eğer bütçenizi aşmıyor ise Gigabyte Eagle AX B650 modeline bakmanızı öneririm, hem Wi-Fi'de var kartts ayrıca emsallerinin hepsinde 2X M.2 SSD yuvası varken bunda 3 tane var. Fiyatı 7K.
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B860M-E WIFI V20 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Yanlış link gitmiş hocam düzelttimGüzel anakart lakin işlemcime uymuyor.
Ses kartı daha iyi olsun diyorsanız önerdiğim modelin bit tık üstü (400-500TL fark var ikisi arasında) Gigabyte Gaming X AX V2 B650 almanız daha iyi olur, bütçesinde alınacak en iyi karttır bence, Colorful kartları daha ucuz oluyor ama özellikle BIOS ve parça kalitesi konusunda Colorful a pek güvenmiyorum 2k fazla olsun içiniz rahat olsun:Cevabınız için teşekkür, mevcut olarak şu an ASUS A620 mk var. AM4 sistemimde kullandığım B450 mh anakartım aynı kulaklıkta aynı sürücü ve ayarlarda daha çok ses veriyordu, ses yongasınıda göz önüne alarak hangisini net olarak önerebilirsiniz.
Bütçe şu anlık sorun benim için ama Haziran'dan sonra bütçe sorunum olmayacak ileriye dönük bir konu açtım önerileriniz için ancak şunu anladım ki B450 mh anakarttan ASUS A620mk ya geçtim ancak aynı kulaklıkta ses azalması oldu benim dediğiniz anakartta sese artı sağlar mı bana acaba.
Ses kartı daha iyi olsun diyorsanız önerdiğim modelin bit tık üstü (400-500TL fark var ikisi arasında) Gigabyte Gaming X AX V2 B650 almanız daha iyi olur, bütçesinde alınacak en iyi karttır bence, Colorful kartları daha ucuz oluyor ama özellikle BIOS ve parça kalitesi konusunda Colorful'a pek güvenmiyorum 2K fazla olsun içiniz rahat olsun:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.