R5 7500F sisteme GPU önerisi

Bütçe
Sorun yok

ibrbagci

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, sistemim şöyle: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F. Anakart: Gigabyte B650M S2H. Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6750 XT OC. RAM: 1×16 GB DDR5 6000MHz. Ben işlemci yükseltmesine gittim, Ryzen 7 9800x3D alıyorum. PSU da değişiyor, kartı da güncellemek istiyorum ama o kadar çok kafam karıştı ki yardıma ihtiyacım oldu. AMD kartları güzel, eyvallah, F/P tam. Ama nereye baksam adam 7800XT alacağıma 3060 alırım diyor, kafayı yiyeceğim! NVIDIA fanboy mu bunlar gerçekten, kalite mi? Not: Ben hikayeli oyunları 2K, FPS türü oyunları 1080p oynuyorum.
Gelelim soruma, sene sonu diye kartı da aradan çıkarmak istiyorum. Eğer işlemcin yeter derseniz işlemciyi bırakıp tamamen ekran kartına ekonomiyi vereceğim, yoksa o da değişecek. Ama AMD mi NVIDIA mı, çıldırmak üzereyim. 9060XT mı, 7800XT mı, 5060 Ti mı yoksa zorlayıp 5070 mı, yoksa daha farklı bir çözüm var mı? 2 çözünürlükte de yüksek FPS alacağım başka önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…