R5 7500F sisteme hava soğutucu alınır mı?

Batuhan 2132

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 7500F'li hazır sistem alacağım. İslemci cok iyi ancak izledim videolarda cok ısınıyor ve ben de sıvı soğutucu ile uğraşmak istemedim.
AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucu bu soğutucu sistemin yanına bedava geliyor iyi midir? Yoksa DeepCool AK400 digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD uyumlu hava soğutucu bu soğutucu ya gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ryzen 5 7500F'li hazır sistem alacağım. İslemci cok iyi ancak izledim videolarda cok ısınıyor ve ben de sıvı soğutucu ile uğraşmak istemedim.
AMD Wraith Stealth AMD uyumlu hava soğutucu bu soğutucu sistemin yanına bedava geliyor iyi midir? Yoksa DeepCool AK400 digital 120 mm Intel(1700p/1851p)-AMD uyumlu hava soğutucu bu soğutucu ya gerek var mı?

Alcağınız sistem Sinerji'den mi hocam? Eğer soğutucu almayıp şunu alırsanız hepsinden daha iyidir.

Alcağınız sistem Sinerji'den mi hocam? Eğer soğutucu almayıp şunu alırsanız hepsinden daha iyidir.
Attığınız mı daha iyi yoksa asağida biraktiğim mi hocam?

Attığınız mı daha iyi yoksa asağida biraktiğim mi hocam?
Benim attığım 7x6 borulu seninki 6x6 100 lira için 1 boru yani öle düşün.

Ekstra soğutucu almanız iyi olur. AK400'den başka seçenek var mı?

Vardır ama ben pek bakmadım bu soğutucu yeterli olacağını düşündüm.

Evet hocam Sinerji'den bir de Sinerji'den bakmaya çalışıyorum cünkü PC gelecek bu gelmez falan. Aynı anda gelirse cok daha makbul geçer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı