R5 7500F sisteme sıvı soğutucu önerisi

oğuzhan_1932

Centipat
Daha fazla  
Bu sisteme nasıl bir sıvı soğutma almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutucuya gerek yok. Thermalright peerless assassin 120 SE falan al geç.

Sonradan işlemciyi yeni licem ama

Bu sistem biraz boşa pahalı.
Tm oz aman 35 bin TL sen daha iyisini topla

Sonradan işlemciyi yeni licem ama

Tm oz aman 35 bin TL sen daha iyisini topla
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/683N7EHH

Ekran kartı word card ile 6 aylık taksit imkanı sağlıyor vade farkı koymadan. Senin alacağın hazır sisteme koyacağın vade farkı ile aynı fiyata gelecek bu şekilde alırsan. Bazı parçalardan kısarak da ekran kartını 7700XT falan yapabilirsin. Ben olsam Soğutucuyu ve ssd'yi bir tık daha düşük bir model alır ekstra para ile sisteme 7700XT takardım.

Buda olabilir tabi ram ve soğutucu gibi etmenleri yok onları sonradan geliştirebilirsin istersen. Benim attığımdaki kasada 700 watt güç kaynağı ve 32GB ram var. Ayrıca anakartta 2. bir M2 SSD slotu'da bulunuyor ki ilerde yetmezse ekstra 1 M2 ssd daha takabilirsin. İşlemci ise yüzde 3-5 civarı performansı daha iyi olan 7600. Ayrıca 240mm sıvı soğutma da sisteme dahil.

93TL fark ile 7600 alinabiliyor benim attigim sisteme. Ama hangisi daha iyi emin olamadim. 4070 almak daha mantikli gibi. Sizce?

93TL fark ile 7600 alinabiliyor benim attigim sisteme. Ama hangisi daha iyi emin olamadim. 4070 almak daha mantikli gibi. Sizce?
Ben genel kasa companentlerinin daha iyi olması taraftarıyım. Zaten 5000 serisi çıkacak. İyi fiyata çıkarlarsa elindekini satıp 5060Tİ falan alabilir ki muhtemelen 5060Ti zaten 4070'den daha performanslı olur. Kasa içi companent değiştirmek daha sıkıcı ve uğraştırıcı bir iştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…