R5 7500F soğutma önerisi

248680

Kilopat
Alacağım ürün bu. Bir kaç parça özelleştirme yapacağım. İşlemci soğutucuyu hava mı yoksa sıvı mı almalıyım. Öneriniz nedir. Geçenlerde sistemi alınır mı diye attığımda bir arkadaş hava soğutucu önerisinde bulunmuştu. Sistemi bu gece sipariş edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorucu render falan yapmayacaksan hava soğutucu ideal. Sistemde fişek hayırlı olsun şimdiden.

Özelleştirme için ekstra ne kadar para harcayacaksın? Eğer 60K civarını buluyorsa çok daha iyi aynı seviye sistemi toplayabilirsin.

Özelleştirme için ekstra ne kadar para harcayacaksın? Eğer 60K civarını buluyorsa çok daha iyi aynı seviye sistemi toplayabilirsin.
Önereceğiniz sistem nedir. Vade farkı ile 60k yapıyor özelleştirme yaptığımda.

Evet bu hava soğutucunun peerless olan modeli yada başka sıvı soğutma düşünüyordum.

Önereceğiniz sistem nedir. Vade farkı ile 60k yapıyor özelleştirme yaptığımda.

61K İndirim kovalar alırsan 2K daha düşer.

Görseli soğutması güzeldir. Gider bunu alırsın. Ya da yukarda arkadaşın paylaştığını.

Zaten bende b650m-k Anakart, bahsettiğiniz ssd ve xpg 16x2 ram özelleştirmesi yapcaktım. Yani attığınız sistemle benim attığım arasında çok da bir fark yok gibi. Ram MHz olarak kaç almalıyım?

Zaten bende B650M-K anakart, bahsettiğiniz SSD ve XPG 16x2 RAM özelleştirmesi yapacaktım. Yani attığınız sistemle benim attığım arasında çok da bir fark yok gibi. RAM MHz olarak kaç almalıyım?

Performans olarak çok fark yok. Ürün kalitesi ve daha iyi SSD daha iyi RAM daha ferah kasa anakart olarak VRAM daha fazla ekstra olarak Wi-Fi var. BitFenix psu canavardır ve gold. Soruna gelecek olursak 6000 MHZ yeterli.

Performans olarak çok fark yok. Ürün kalitesi ve daha iyi SSD daha iyi RAM daha ferah kasa anakart olarak VRAM daha fazla ekstra olarak Wi-Fi var. BitFenix psu canavardır ve gold. Soruna gelecek olursak 6000 MHZ yeterli.
Kardeşim VRAM nasıl daha fazla. Aynı ekran kartını atmışsın. SSD zaten senin attığının aynısıyla özelleştireceğimi de söyledim. Ram cevabı için teşekkürler.

Cl değeri ne olmalı peki

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-02-05-22-46-09-489_com.brave.browser.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2024-02-05-22-46-05-791_com.brave.browser.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2024-02-05-22-45-56-169_com.brave.browser.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2024-02-05-22-45-53-900_com.brave.browser.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…