N nexusmera Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Bu sistem için High Power Performance GD yeterli olur mu, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.205 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Bütçeniz varsa 750gl öneririm.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 nexusmera dedi: Bu sistem için High Power Performance GD yeterli olur mu, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Sistemi sıfırdan topluyorsan eğer max bütçen ne kadar? Monitör dahil mi?
nexusmera dedi: Bu sistem için High Power Performance GD yeterli olur mu, herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Sistemi sıfırdan topluyorsan eğer max bütçen ne kadar? Monitör dahil mi?
N nexusmera Femtopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Jesus Wicked dedi: Sistemi sıfırdan topluyorsan eğer max bütçen ne kadar? Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırdan topluyorum. PSU için en fazla 3500 TL ayırabilirim
Jesus Wicked dedi: Sistemi sıfırdan topluyorsan eğer max bütçen ne kadar? Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırdan topluyorum. PSU için en fazla 3500 TL ayırabilirim
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #5 nexusmera dedi: Evet sıfırdan topluyorum. PSU için en fazla 3500 TL ayırabilirim Genişletmek için tıkla... Toplam sistem için ne kadar? Monitör dahil mi?
nexusmera dedi: Evet sıfırdan topluyorum. PSU için en fazla 3500 TL ayırabilirim Genişletmek için tıkla... Toplam sistem için ne kadar? Monitör dahil mi?