R5 7500F ve Radeon RX 9070 XT ile darboğaz yaşanır mı?

Tuvres

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf Z370, Asus Rog Strix Rx580 8gb, İntel Core i5 8400, Steelseries Arctis 1, Logitech g213.
Meslek
Üniversite öğrencisi

@Xitana Hocam, burada darboğaz sorunu yaşar mıyız veya tavsiye edeceğiniz, çok da aşırıya kaçmayan bir işlemci öneriniz var mıdır? Bütçem olsa 7800X3D almayı tercih ederdim, maalesef o kadar yok.

@Xitana hocam, burada darboğaz sorunu yaşar mıyız veya tavsiye edeceğiniz, çok da aşırıya kaçmayan bir işlemci öneriniz var mıdır? Bütçem olsa 7800x3D almayı tercih ederdim, maalesef o kadar yok.

Bütçeniz 55k mı hocam? Baştan bir sistem atayım o sistemi toplayalı neredeyse 3 ay olmuş.

Hocam teşekkür ederim 65k bütçem var.

Hocam teşekkür ederim 65k bütçem var.

https://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html (Amazon veya Hepsiburada'dan alın)

65k.

5070 Ti sistem alabilirsin istersen. Fakat 9070 XT toplayadabilirsin son gelen güncelleme ile aralarında çok fark yok.

5070 Ti çok pahalı oluyor hocam ya fiyatını hak etmiyor bence şu anlık fiyatıyla.

Teşekkür ederim hocam eline emeğine sağlık.

Evet darboğaz yapar 9600x alabilirsiniz.
Sağ olun hocam.

Hocam Raijintek PSU'dan 2 tane PCI-e kablosu çıkıyor diye biliyorum. Ekran kartı 3 tane güç girişi var bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…