W WWxSunSet Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 694 22 Aralık 2023 #11 lospartizan dedi: Eki Görüntüle 2055700 Bu sisteme minimum kaç W PSU almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sistem için toplam bütçeniz ne ?
lospartizan dedi: Eki Görüntüle 2055700 Bu sisteme minimum kaç W PSU almalıyım? Genişletmek için tıkla... Sistem için toplam bütçeniz ne ?
Eagle_Paw Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 5.652 Çözümler 10 Yer İstanbul 22 Aralık 2023 #12 lospartizan dedi: Önerdiğiniz test programı var mı bir deneyelim Genişletmek için tıkla... FurMark deneyebilirsiniz. Youtube'da nasıl yapılacağının rehberleri var.
lospartizan dedi: Önerdiğiniz test programı var mı bir deneyelim Genişletmek için tıkla... FurMark deneyebilirsiniz. Youtube'da nasıl yapılacağının rehberleri var.
lospartizan Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 358 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #13 WWxSunSet dedi: Sistem için toplam bütçeniz ne ? Genişletmek için tıkla... Sistemi topladım bile hocam şuan kullanıyorum. Sadece PSU almadım. Tam ne kadar harcadım hatırlamıyorum. Eagle_Paw dedi: FurMark deneyebilirsiniz. Youtube'da nasıl yapılacağının rehberleri var. Genişletmek için tıkla... FurMark denemiştim aslında ama tekrar bakayım.
WWxSunSet dedi: Sistem için toplam bütçeniz ne ? Genişletmek için tıkla... Sistemi topladım bile hocam şuan kullanıyorum. Sadece PSU almadım. Tam ne kadar harcadım hatırlamıyorum. Eagle_Paw dedi: FurMark deneyebilirsiniz. Youtube'da nasıl yapılacağının rehberleri var. Genişletmek için tıkla... FurMark denemiştim aslında ama tekrar bakayım.