R5 7500F ve RTX 4060 sistem alınır mı?

staufen

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, İncehesap üzerinden aşağıda linkini bıraktığım kasa eklenti olarak 16x2 RAM, 1 TB SSD ve kule tipi işlemci soğutucu ile birlikte alınır mı? Yoksa gereğinden çok mu pahalı veya ne eklenip, çıkartılabilir? Görüşlerinizi merak ediyorum.

Kasayı değişin, kalitesiz.
32 GB RAM gereksiz.

32 GB artık gereksiz demek doğru değil.

Hiper Zoe PSU karşısında gereksiz, 5200MHz RAM'lardan bahsediyor ayrıca.

DDR5 bir sistem karşısında DDR4 atmak ne kadar mantıklı?
Kartlar arasında sadece VRAM farkı var, FPS farkı yok.

Kasayı değişin, kalitesiz.
32 GB RAM gereksiz.

32 GB RAM neden gereksiz? 16 yeterli olur mu? Ayrıca maksimum 30.000 TL bütçe için önerebileceğiniz NVIDIA ekran kartlı sistem var ise önerirseniz sevinirim.

Kasayı da değişmeniz lazım adam olması için. O sistemi o kadar doldurmak için harcayacağınız paraya 7700XT sistemler çıkabiliyor.

Kasayı seçeneklerden hangisi ile değiştirmem gerekir? AMD ekran kartı kullanmak istemiyorum o yüzden 4060 tercih ettim 4070 sistemler çok pahalı olduğu için.

DDR4 sistem istemiyorum, teşekkürler.

32 GB RAM neden gereksiz? 16 yeterli olur mu? Ayrıca maksimum 30.000 TL bütçe için önerebileceğiniz NVIDIA ekran kartlı sistem var ise önerirseniz sevinirim.

Kasayı seçeneklerden hangisi ile değiştirmem gerekir? AMD ekran kartı kullanmak istemiyorum o yüzden 4060 tercih ettim 4070 sistemler çok pahalı olduğu için.

DDR4 sistem istemiyorum, teşekkürler.

32 GB RAM yapın, attığım şekilde özelleştirin.

1738775262537.png

Kasa değişmeniz zorunlu, o kasa alınabilecek bir kasa değil.
Ayrıca o soğutucu stok soğutucu ile benzer performansı verir, boşa paraya gerek yok.
30500 tutuyor.

32 GB RAM yapın, attığım şekilde özelleştirin.

Eki Görüntüle 2416894

Kasa değişmeniz zorunlu, o kasa alınabilecek bir kasa değil.
Ayrıca o soğutucu stok soğutucu ile benzer performansı verir, boşa paraya gerek yok.
30500 tutuyor.

Teşekkür ederim fakat bu bütçe bandında bu kasa haricinde önerebileceğiniz farklı sistemler var mı? Ben bu sistemi uygun gördüğüm için seçtim.

Teşekkür ederim fakat bu bütçe bandında bu kasa haricinde önerebileceğiniz farklı sistemler var mı? Ben bu sistemi uygun gördüğüm için seçtim.

7500F-7600 4060 sistem bakıyorsanız bundan daha iyisini bulabilirsiniz bence. Şu anda benim bildiğim bir sistem yok ancak 24-25 arasında çok görüyordum 1 ay öncesine kadar düzgün kasa ve PSU'ya sahip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı