QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.364 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #11 bluerr dedi: Amazon.tr satıcılı 4070 Super ASUS ve MSI vardı iade ettim. Galax'ı Gaming genden aldım bunda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Bende Gaming genden aldım problem yok benimkinde.
bluerr dedi: Amazon.tr satıcılı 4070 Super ASUS ve MSI vardı iade ettim. Galax'ı Gaming genden aldım bunda da aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Bende Gaming genden aldım problem yok benimkinde.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.186 Makaleler 8 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #12 QTV dedi: Bende Gaming genden aldım problem yok benimkinde. Genişletmek için tıkla... Üçtür şansıma denk geliyor.
QTV dedi: Bende Gaming genden aldım problem yok benimkinde. Genişletmek için tıkla... Üçtür şansıma denk geliyor.
A Ali Sarper Centipat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #13 QTV dedi: İşlemci ekran kartına darboğaz yapmaz, ama ekran kartı darboğaza girer çünkü ekran kartı 2K kartı. Bazı oyunlarda işlemci darboğaza sokmasa bile ekran kartın 1080p´de bazı oyunlarda %80-90 arası olabilir. Tek sebebi 2K grafik istemesi. Genişletmek için tıkla... 2k da yapar mi ayni islemci ve ekran karti
QTV dedi: İşlemci ekran kartına darboğaz yapmaz, ama ekran kartı darboğaza girer çünkü ekran kartı 2K kartı. Bazı oyunlarda işlemci darboğaza sokmasa bile ekran kartın 1080p´de bazı oyunlarda %80-90 arası olabilir. Tek sebebi 2K grafik istemesi. Genişletmek için tıkla... 2k da yapar mi ayni islemci ve ekran karti
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.364 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #14 Ali Sarper dedi: 2K da yapar mi ayni islemci ve ekran karti Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz. 1080p´de çok ciddi bir darboğaz yemezsin merak etme oyuna drop falan girmez.
Ali Sarper dedi: 2K da yapar mi ayni islemci ve ekran karti Genişletmek için tıkla... Hayır yapmaz. 1080p´de çok ciddi bir darboğaz yemezsin merak etme oyuna drop falan girmez.