R5 7500F ve RTX 4070 Super sistem takılıp restart attı

Teos

Centipat
Daha fazla  

26 Haziran'da yukarıdaki sistemi almıştım ve daha 3 gün önce geldi. Tamam deyip geçtim. Sonra oyundayken sistemden cızırtı sesi gelmeye başladı, neyse bir şey olmaz deyip yine devam ettim. Şimdi ise YouTube'da video izlerken önce 1-2 dakika kadar dondu. Aslında masaüstüne gidebiliyordum ama klasörlerin hiçbiri görünmemeye başladı ve herhangi bir şey açamaz oldum. Daha sonra da reset attı. Arkadaşlar 3 günlük sistemde böyle bir şey olur mu, ne yapmam gerekiyor? Gerçekten bardağı taşıran son damla oldu. Vatan Bilgisayar'dan inanılmaz büyük hayalkırıklığına uğradım.

Cızırtı nasıl ve tam olarak nereden geliyor anlayabildiniz mi
Bu kadar geç cevap yazdığım için kusura bakma. Gerçekten çok canım sıkılmıştı ve sinirden her şeyi kapattım. Sonra da unutmuşum konuyu.

Ekran kartı sadece bir kere reset atmıştı, bir daha atmadı. Ses konusunda da, coil whine olduğuna emindim ve kafaya takmayıp sistemden keyif almaya odaklandım ama olmadı. Geceleri ses beni rahatsız etti maalesef ve bugün ekran kartını değiştirmek için vatana gittim. Yenisiyle değiştireceğim büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı