R5 7500F ve RTX 5070 sistem nasıldır?

FRERENKKK

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir sistem toplayacağım ekran kartını satın aldım şöyle bir şey topladım sizce nasıl ve birbiriyle uyuşmayan bir parça var mı ya da uyuşmayan kablo dönüştürücülerle uğraşmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: Ryzen 5 7500F.

Anakart: ASUS Prime B650M-R

İşlemci soğutucu: Assassin kings 120 SE.

Ekran kartı: MSI RTX 5070 Gaming Trio.

RAM: Patriot Viper DDR5 16 GB CL30.

SSD: WD blue 1 TB.

Kasa: Görüntüsü çok hoşuma gitti geniş ve ferah hava akışı iyi diye okudum MSI velox 100p.

PSU: Belli değil önerirseniz teşekkür ederim PSU bütçem 3K civarı.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yeni bir sistem toplayacağım ekran kartını satın aldım şöyle bir şey topladım sizce nasıl ve birbiriyle uyuşmayan bir parça var mı ya da uyuşmayan kablo dönüştürücülerle uğraşmak istemiyorum şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: Ryzen 5 7500F.

Anakart: ASUS Prime B650M-R

İşlemci soğutucu: Assassin kings 120 SE.

Ekran kartı: MSI RTX 5070 Gaming Trio.

RAM: Patriot Viper DDR5 16 GB CL30.

SSD: WD blue 1 TB.

Kasa: Görüntüsü çok hoşuma gitti geniş ve ferah hava akışı iyi diye okudum MSI velox 100p.

PSU: Belli değil önerirseniz teşekkür ederim PSU bütçem 3K civarı.

Şimdiden teşekkür ederim.

Kendi topladığınız sistem mi bu? Bütçeniz nedir?

Bütçem yaklaşık 50k birazcık çıkabilirim ama kendim toplayacağım çünkü zaten ekran kartını aldım.

Önerebileceğiniz PSU varsa önerirseniz teşekkür ederim 3K civarına.

Hocam gravix 5A alın geçin derim 50k varsa anakart B650M r RAM'leri de CL 36 secin sogutucu 360mm yapabilirsiniz modeller hakkında bilgim yok maalesef.

Ekran kartını çıkarınca bütçeniz kaç?

Amazon'dan önerirseniz memnun olurum.

Hocam gravix 5A alın geçin derim 50k varsa anakart B650M r RAM'leri de CL 36 secin sogutucu 360mm yapabilirsiniz modeller hakkında bilgim yok maalesef.

Hocam ekran kartını aldım zaten kendim toplamak istiyorum bunu gördüm güzel sistem ama hem taksit de yapmıyor önerebileceğiniz bir şey varsa teşekkür ederim.

9070XT var 51kya ama donanım olarak düşük anakart RAM vs.

Amazon'dan önerirseniz memnun olurum.

Hocam ekran kartını aldım zaten kendim toplamak istiyorum bunu gördüm güzel sistem ama hem taksit de yapmıyor önerebileceğiniz bir şey varsa teşekkür ederim.

Hmm ekran kartı aldıysan kalan bütçen nedir?

Hocam ekran kartını aldım zaten ben kendim toplamak istiyorum Gaming Gen TR de falan da var 51k ya ama AMD düşünmüyorum daha çok NVIDIA seviyorum ailemde öyle.

Hmm ekran kartı aldıysan kalan bütçen nedir?

20k gibi hocam.

kasa yı MSI VELOX 100P yapmak istiyorum ama 20k dan biraz çıkabilirim .

Hocam ekran kartını aldım zaten ben kendim toplamak istiyorum Gaming Gen TR de falan da var 51k ya ama AMD düşünmüyorum daha çok NVIDIA seviyorum ailemde öyle.

20k gibi hocam.

R7 7700 zorlanırda fan ve PSU sorun oluyor.
Kendi attıkların fena degil RAM'i TwinMOS Lancer falan yap ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı