R5 7500F ve RTX 5070 sistem nasıldır?

R7 7700 zorlanırda fan ve PSU sorun oluyor.
Kendi attıkların fena degil RAM'i TwinMOS Lancer falan yap ama.

Hocam diğer formlarda TwinMOS RAM'e kötü diyorlardı o yüzden Patriot Viper tercijh ettim korktum biraz.

R7 7700 zorlanırda fan ve PSU sorun oluyor.
Kendi attıkların fena degil RAM'i TwinMOS Lancer falan yap ama.

Peki hocam bu sistemdew her şey birbiriyle uyunlumu ve bana önerebileceğiniz bir SSD ve PSU var mı bu SSD artk yok Amazon'da.

Hocam diğer formlarda TwinMOS RAM'e kötü diyorlardı o yüzden Patriot Viper tercijh ettim korktum biraz.

Peki hocam bu sistemdew her şey birbiriyle uyunlumu ve bana önerebileceğiniz bir SSD ve PSU var mı bu SSD artk yok Amazon'da.

Viper'da sıkıntıli deniyor burada ben anlamıyorum ki rehber açın görelimde yok Lancer al geç hocam veya Kingston.

Viper'da sıkıntıli deniyor burada ben anlamıyorum ki rehber açın görelimde yok Lancer al geç hocam veya Kingston.

RAM'i mi?

Şu nasıl hocam.

Ekran kartını çıkarınca bütçeniz kaç?

Hocam peki önerebileceğiniz bir PSU var mı?

Başka yerden alın o zaman 2x8GB alman kötu olur zaten 16 GB zar zor yeter olmuş fan almadıysan spirit falan al.

Fanı assasin kings 120 SE düşündüm hocam çok bir bütçem yok.

Başka yerden alın o zaman 2x8GB alman kötu olur zaten 16 GB zar zor yeter olmuş fan almadıysan spirit falan al.

Peki hocam bu SSD nasıldır WD blue 1 TB SSD'si yukarıda dediğim gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı