R5 7500F ve RX 7700 XT sistem nasıldır?

BIG_BANG

Yoctopat
Daha fazla  

Ya da

Hocam bunlar zaten aşağı yukarı aynı benim attığım sistemle ama vatan da daha iyi taksit seçenekleri var. Vatan daki sistemi alsam psu ssd veya ram sistemi geri çeker mi degiştirmem gerekir mi yoksa yeter li mi

Hocam bunlar zaten aşağı yukarı aynı benim attığım sistemle ama vatan da daha iyi taksit seçenekleri var. Vatan daki sistemi alsam psu ssd veya ram sistemi geri çeker mi degiştirmem gerekir mi yoksa yeter li mi
Ssd kapasitesini 1 tb yapmanızı tavsiye ediyorum, günümüzde 500 gb yeterli gelmeyebilir ve sonradan pişman olabilirsiniz.

Hocam bunlar zaten aşağı yukarı aynı benim attığım sistemle ama vatan da daha iyi taksit seçenekleri var. Vatandaki sistemi alsam PSU SSD veya RAM sistemi geri çeker mi degiştirmem gerekir mi yoksa yeterli mi?

Kasa PSU çöp RAM'lerin CL değeri fazla. Attığım sistemde 7800 XT var +15 FPS demek ama 2x8 RAM var o biraz işi bozuyor tek slot 16 almaya kalksan 2K küsur lira fark var. Vatandakini alacaksan thermaltake seç al bari.

Güzeldir ama fiyatlar bir tık kazık gibi indirim kovalamanız daha mantıklı gibi şu an piyasada bütün bilgisayarlar neredeyse çok kazık fiyatlarda satılmakta maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…