R5 7500F ve RX 7700 XT sistem nasıldır?

fatiTu

Zeptopat
Daha fazla  
Aynısı 29k'ya vardı.
Bu sistem konu sahibininkinden çok daha iyi alacaksanız bunu almanızı tavsiye ederim bende. Aradaki fiyat farkına yükseltme yaparak daha yüksek depolama seçilebilir.

Ben taksitle alışveriş yapmadığım için orası pek ilgimi çekmiyor. Sizde durumu bilemem ama GG9 daha iyi bir sistem gerekirse parayı borç alır eşe dosta öderim vade vermem.

Bu sistem konu sahibininkinden çok daha iyi alacaksanız bunu almanızı tavsiye ederim bende. Aradaki fiyat farkına yükseltme yaparak daha yüksek depolama seçilebilir.

Hocam iyi güzelde 10k vade koyuyorlar taksitte

Ben taksitle alışveriş yapmadığım için orası pek ilgimi çekmiyor. Sizde durumu bilemem ama GG9 daha iyi bir sistem gerekirse parayı borç alır eşe DOS'ta öderim vade vermem.

Benim koyduğum sistem zaten GG9 diye geçen model hocam? Tek farkı fiyat biraz daha yüksek vatan da. Oda vadeli alınca esitleniyor

Hocam iyi güzelde 10k vade koyuyorlar taksitte

Benim koyduğum sistem zaten GG9 diye geçen model hocam? Tek farkı fiyat biraz daha yüksek vatan da. Oda vadeli alınca esitleniyor
parçalar farklı birebir aynı değiller fiyat farkına bakınca parçalar daha iyi Vatandaki sistemden taksitle alacaksanız orasını bilemem. Ben peşin düşünerek söyledim fikrimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı