R5 7500F ve RX 7700XT'li sistem alınır mı?

9060xt li sistem alman daha mantıklı olmaz mı.

RAM 16x2 öneririm. Tek RAM hem yorar hem de 16 artık yetersiz olmaya başladı haricinde güzel sistem.

Suanlik tek 16 GB yapacagim fiyat artmasin diye spnra 32 GB gecmeyi dusunuyorum.

Hocam cok bütçem yok 35 k falan sinir ama y8ne de biraz artirsam daha iyi bir şey alirim 9060 XT daha fazla olmaz mı?

Bir de sogotucu SSD ve kasanin icindeki PSU kaliteli tam bilmiyorum.

Normalde 4060'lı sistem dizecektim 7500FLIIlerde yukseltirim diye ama biyle bir sistem gorunce sormak istedim.

Arneluca | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Bir de b9'yle bir tane var.

Son düzenleme:

Hocam aralarında çok fark olmaz gibi ama yeni nesil olması babında 9060XT alınması mantıklı.Sizin ne için kulanacağına göre videolardan bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam sistemler için bir şey diyemem ama şu sıralar avantajlı sistemler yok eğer acil değilse ve parçalardan anlıyorsan içine sinenleri alarak topla. Diğer türlü alabilirsin. Hatta şu an bazı parçalar 9 taksite oluyor peşin fiyatına o yüzden biraz bak derim ama ekonomiye belli olmadığından çok beklemeni tavsiye etmem.

Yaz sonu almayi planliyorum ama toplama cok girismekte istemiyorum belki bir firsat cikrsa alacagim.

Yaz sonu almayi planliyorum ama toplama cok girismekte istemiyorum belki bir firsat cikrsa alacagim.
Hocam forumları takip et indirimli uygun bir sistem bulabilirsiniz.Ara ara mağazalar beklenmedik sistem yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…