R5 7600 + 3080 Ti sistemde 650W PSU yeterli gelir mi?

gruzit

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde şu an kullandığım R5 7600 + RX 6650 XT'li bir sistem var ve sistemde 650W PSU takili. Bu sistemdeki ekran kartini satip yerine 2. elden buldugum 3080 Ti'yi takmak istiyorum. PSU 3080 Ti'yi besler mi? UV falan yapsam kurtarir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetmez normal şartlarda. UV yapsanız bile sıkıntı olur gibi. @GFYT
Elinizdeki PSU modeli nedir?
Eğer Rampage, Gamepower gibi bir şey ise hiç bekletmeyin direkt değiştirin zaten.

Elimdeki PSU XPG Pylon 650b. Bu PSU'yu alma sebebim 2 adet 8 pin islemci beslemesi olmasiydi.

Elimdeki PSU XPG Pylon 650b. Bu PSU'yu alma sebebim 2 adet 8 pin islemci beslemesi olmasiydi.
Yeterli olur.

3080Tİ önerilen PSU 750 watt ama önerilen TDP'de kullanılan işlemci 5900X ve 105 watt TDP değerli. Ryzen 7600 ise 65 watt TDP değerine sahip beslemede sorun olmaz.

Bir de PSU ile alakasiz ama hazir konu acmisken sorayim. 3080 Ti almak icin elimdeki ROG STRIX RX 6650XT'yi satacagimda kactan gider. Daha 2 aydir kullandigim bir kart vatandan aldim kutusu faturasi her şeyi duruyor.

Normalde en azından 750W alınması öneriliyor ama GFYT hocam benden daha bilgilidir.
Bir bildiği vardır. Elinizdeki PSU'da canlı bomba değilmiş zaten.

Bir de PSU ile alakasiz ama hazir konu acmisken sorayim. 3080 Ti almak icin elimdeki ROG STRIX RX 6650XT'yi satacagimda kactan gider. Daha 2 aydir kullandigim bir kart vatandan aldim kutusu faturasi her şeyi duruyor.
Yeni konu açsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…