R5 7600 - 4070 Ti sistem nasıldır?

Dostum ben sana güzel sistem dizmeye çalıştıkça hala inatla gidiyorsun B850 TUF koyuyorsun, X870 varken bu B850 sevdasını kim verdi sana?

Aynı şeyleri yazmak istemiyorum tekrar, SSD değişip alabilirsin.

Dostum ben sana güzel sistem dizmeye çalıştıkça hala inatla gidiyorsun B850 TUF koyuyorsun, X870 varken bu B850 sevdasını kim verdi sana?

Aynı şeyleri yazmak istemiyorum tekrar, SSD değişip alabilirsin.

Hocam X870 bütçemi azıcık aşıyor SSD zaten 2. tane olacak hocam sonradan 1 tane daha alacağım. Gecici olacak yani. Bütçem el vermediği için 100klık sistemler hayal oldu maalesef.

Hocam X870 bütçemi azıcık aşıyor SSD zaten 2. tane olacak hocam sonradan 1 tane daha alacağım. Gecici olacak yani. Bütçem el vermediği için 100klık sistemler hayal oldu maalesef.

Aştığı falan yok, bilerek B850 zorluyorsunuz.
İşlemci kule tipi ile soğuyor zaten, neredeyse işlemci fiyatında soğutucu almışsınız.
Anakartı düşürüp 9700X yap işlemciyi, kartı 9070XT yap, şu G.Skill'lerden kurtul.
CL30 attım zaten, niye daha pahalıya CL36 seçtin?

Siyah kasaya beyaz soğutucu vs. saçma olmuş zaten, gereksiz para vermeyin beyaz parçaya.

Lütfen 1 ay sonra bu sefer alıyorum demeyin, gerçekten alacağınız zaman konuya yazın o zamanın en iyi sistemini atayım, bütçe sürekli değişiyor, alınacak zaman değişip duruyor.
4 aylık konu oldu.

Hocam 7 7700X ile 9700X arasındaki farka değer mi FPS performans olarak 3K fark çıkıyor fiyatta

AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com dediğiniz sistem böylemi hocam

Son düzenleme:
Hocam öne de mi sığmaz
Öne sığar ancak akışı çok kötü etkiler.
Soğutucu LS720

Şimdi sığar yukarıya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…