R5 7600 - 4070 Ti sistem nasıldır?

Kas gücü olarak daha zayıf olur, sırf DLSS 4 için alınır mı? Bilmem, 4070 Ti Super her şey için zaten yeterli.
Tercih meselesi.

Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için gece gece çok soru sordum son olarak MSI anakartın uygulaması var mı kasanın ekran kartının fanların vs genel olarak renklerini tek uygulamadan mi kontrol edeceğim yoksa hepsinin kendi yazılımlarınimi yüklemem lazım.

Ayarlarsınız, hepsi ARGB kullanıyor, kontrol edebilirsiniz.

Hocam Power supley göremedim yoksa kasanın içinde mi var.

Hocam zorlarsam 80k.

Bu bütçeye 5070 Ti sistem rahatlıkla toplanır.Bence eğer hikayeli oyunları çok fazla oynuyorsanız kesinlikle 5070 Ti almalısınız. Mfg eğer bakmadıysanız pek bu özellik 2-3 kat FPS arttırıyor görüntüde bozulma çok az olmasına rağmen ayrıca mfg driver güncellemeleri ile çok daha gelişecektir. He eğer ben rekabetçiyim diyorsanız gerek yok.

Gördüğünüz üzere. RT çekirdekleri az da olsa daha iyi yani daha kaliteli ve dengeli RT demek. Tmu ve rop ta aynı şekilde daha yüksek bunlarda görüntüyü kaliteleştiriyor. Tmu biraz daha render kısmı ancak bu da oyunlarda daha hızlı yüklenme sağlıyor. Buradan çok yorum çıkartılabilir ancak uzatmaya gerek yok. Kısacası 5070 Ti hikaye oyunları oynayan biri için daha mantıklı.

Son düzenleme:

Yani Galax'ın 4070TS almak yerine 5070 mi almalıyım saf güç te önemli ama bir de 12 GB galiba 5070.

Hocam yeniden açıyorum konuyu kusura bakmayın. Anakartı ASUS olarak değiştirebilir miyiz çıkışları fazla olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…