R5 7600 - 4070 Ti sistem nasıldır?

Hocam yeniden açıyorum konuyu kusura bakmayın. Anakartı ASUS olarak değiştirebilir miyiz çıkışları fazla olursa sevinirim.

Hocam bunun ATX boyutlusu var mıdır acaba.

Hocam bu sistemi ASUS ROG STRIX B850-F anakartı kullanılır mı ses çipinde kronikler vs. varmış 14K fiyata değer mi yani.

Hocam karşılaştırmaların çoğunda 4070 Ti Super ile 5070 Ti arasında fiyat farkına degecek hiçbir üstünlük yok ama yine de müsaitseniz gine 90k bandında 5070 Ti bir sistem toplanabilirse toplayabilir misiniz?

Hocam hala almadınız mı?
5000 Serisi alınmaz, toplasak çok daha pahalıya gelir, kartın stok sıkıntısı çok fazla.
Konu açıldığından beri almadıysanız o fiyatlara kartlar biter, 4070 Ti Super alın, fazlasıyla iyi kart.
Beklerim derseniz 9070XT bekleyin, çok daha ucuza yine aynı güçte kart.

B850 anakartlar hakkında fikrim yok, yeni çıktılar.

90 bine 7800x3D işlemcili 5070 Ti sistemler var ya da toplanır ancak değer mi bilmiyorum.

Maalesef hocam hala alamadım 1 veya 2 ay gibi bir sürede alacağım nasipse. Realtek ALC4080 codec bu ses çipi dediğim ASUS ROG anakartta var sorunlu bir çip değilse büyük bir ihtimal ASUS ROG STRIX B850-F alacağım.

90 bine 7800x3D işlemcili 5070 Ti sistemler var ya da toplanır ancak değer mi bilmiyorum.

ULTIMA-5070TI / AMD Ryzen 7 7700 TRAY / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem niye bu kadar ucuz hocam 5070 Ti koyup mATX anakart falan koymuşlar da absürt durmazmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…