Arkadaşlar iyi günler bende 7600 var. Kule tipi olarakdan BitFenix A1 Air cooler var ama Need for Speed Heat'te 80 derece oluyor ve bugün de Epic Games'ten oyun indiriyorum bir baktım 90 derecelere kadar buldu. Ne yapmalıyım? Benim de huzursuz etti bayağı.
Arkadaşlar iyi günler bende 7600 var. Kule tipi olarakdan BitFenix A1 Air cooler var ama Need for Speed Heat'te 80 derece oluyor ve bugün de Epic Games'ten oyun indiriyorum bir baktım 90 derecelere kadar buldu. Ne yapmalıyım? Benim de huzursuz etti bayağı.
Gamepower warcry topglass kasa kullanıyorum işte şimdilik surulu olan macun çok kaliteli değil macun yenilicem cooler master mastergel maker alicam onu surucek Eylül Ekim gibide sıvı soğutma alicam eğer kaliteli bildiğiniz kule tipi varsa soyleyebilirsiniz
Gamepower Warcry topglass kasa kullanıyorum işte şimdilik surulu olan macun çok kaliteli değil macun yenileyeceğim Cooler Master MasterGel maker alacağım onu sürecek eylül Ekim gibi de sıvı soğutma alacağım eğer kaliteli bildiğiniz kule tipi varsa soyleyebilirsiniz
Phantom Spirit 120 SE alabilirsin yapmadıysan İyzico ve Parolapara kampanyası var ikisini yaparsan 900TL cashback geliyor. Macun kurumadıysa veya aşırı kalitesiz değilse çok fark edeceğini sanmıyorum tek bloklu kule tiplerinin soğutma performansı sınırlı oluyor. Sıvı soğutucu almaya çok gerek yok bana kalırsa 7600 rahat soğutulur kasan da geniş.
Gamepower warcry topglass kasa kullanıyorum işte şimdilik surulu olan macun çok kaliteli değil macun yenilicem cooler master mastergel maker alicam onu surucek Eylül Ekim gibide sıvı soğutma alicam eğer kaliteli bildiğiniz kule tipi varsa soye
Phantom Spirit 120 SE alabilirsin yapmadıysan İyzico ve Parolapara kampanyası var ikisini yaparsan 900TL cashback geliyor. Macun kurumadıysa veya aşırı kalitesiz değilse çok fark edeceğini sanmıyorum tek bloklu kule tiplerinin soğutma performansı sınırlı oluyor. Sıvı soğutucu almaya çok gerek yok bana kalırsa 7600 rahat soğutulur kasan da geniş.
Gamepower Warcry topglass kasa kullanıyorum işte şimdilik surulu olan macun çok kaliteli değil macun yenileyeceğim Cooler Master MasterGel maker alacağım onu sürecek Eylül ekim gibi de sıvı soğutma alacağım eğer kaliteli bildiğiniz kule tipi varsa soye
Anladım o zaman bu dediğiniz soğutucuyu alım beni memnun eder değil mi bir daha alırsam değiştirmek istemiyorum