R5 7600 - Galax RTX 4080 Super sistem nasıldır?

Zaten Corsair H100 sıvı soğutucusunu takacağım 240mm RAM'i dışarıdan alacağım 2 tane bununla beraber geleni satacağım ssdiyi ise 1TB Samsung 990 Pro alacağım.

hava soğutma AM5 bir işlemciyi güzel soğutamaz.
Ne alaka? R5 7600 işlemcinin TDP'si 65W, hava soğutma gayet de yeterlidir. Bilmeden sallama bence :D

Özelleştirmem gereken bir şey var mı?
İşlemciyi ve RAM'i yükseltebilirsin. 16GB RAM artık birkaç sene öncesinin 8GB'ı gibi oldu. 32GB yapman daha geleceğe yönelik olur.

Yanlış bilgi
Zaten Corsair H100 sıvı soğutucusunu takacağım 240mm RAM'i dışarıdan alacağım 2 tane bununla beraber geleni satacağım ssdiyi ise 1TB Samsung 990 Pro alacağım.

Hocam OEM sistemden bir parça değiştirirseniz garantisi bitiyor bilginize.

Ne alaka? R5 7600 işlemcinin TDP'si 65W, hava soğutma gayet de yeterlidir. Bilmeden sallama bence :D

İşlemciyi ve RAM'i yükseltebilirsin. 16 GB RAM artık birkaç sene öncesinin 8 GB'ı gibi oldu. 32 GB yapman daha geleceğe yönelik olur.

YouTube'da Intel ile alakalı videolar görmüştüm çok ısınıyor diye AMD'yı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam OEM sistemden bir parça değiştirirseniz garantisi bitiyor bilginize.
OEM sistemlerde garanti sistem bazında değil parça bazında oluyor. Yani parça değiştirince garanti etkilenmiyor, her parçanın ayrı garantisi var.

1733047287669.png

YouTube'da Intel ile alakalı videolar görmüştüm çok ısınıyor diye AMD'yı bilmiyorum.
Bilmiyorsan yanlış bilgi verme :)

İşlemciyi ve RAM'i yükseltebilirsin. 16 GB RAM artık birkaç sene öncesinin 8 GB'ı gibi oldu. 32 GB yapman daha geleceğe yönelik olur.

2X 16 güzel bir RAM alacağım zaten. SSD'yi 990 Pro alacağım 1 veya 2 TB o kadar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı