R5 7600 için AM5 anakart önerisi

Bütçe
5000

TurkishPizza

Decapat
Daha fazla  
RAM
32gb ddr5 6000mhz
İşlemci
ryzen 5 7600
AM5 sistem topluyorum galiba şimdilik R5 7600 kullanacağım. Anakarta çok para vermek istemiyorum bütçem kısıtlı internetten baktığımda bunlar aklıma yattı ama farklı tavsiyeleriniz var mı veya bunlardan hangisini önerirdiniz?

Hocam Wi-Fi kartına ihtiyacım yok bunlar dışında overclock için falan diğerleri yeterli olmaz diyorsanız bunu alacağım mecbur. Yok yeterli olur diyorsanız 3-5k aralığında hangi anakartı önerirsiniz?
Overclock için vrm soğutucuları yetersiz attığınız kartların, stok için ancak kullanılır. Alınmaz denecek kart yoktur fakat msi da pro asus ta prime modelleri çok giriş seviyesi kartlardır. En f/p bence gaming pluss, bir de colurfull un şu kartı var. Sizin bütçenize uygun

asus prime b650 mr kullanıyorum aynı işlemci işinizi fazlasıyla görecektir.
AM5 sistem topluyorum galiba şimdilik R5 7600 kullanacağım. Anakarta çok para vermek istemiyorum bütçem kısıtlı internetten baktığımda bunlar aklıma yattı ama farklı tavsiyeleriniz var mı veya bunlardan hangisini önerirdiniz?

Hocam Wi-Fi kartına ihtiyacım yok bunlar dışında overclock için falan diğerleri yeterli olmaz diyorsanız bunu alacağım mecbur. Yok yeterli olur diyorsanız 3-5k aralığında hangi anakartı önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı