Sistemimi yükseltmeye karar verdiğim bu yolda, AM4 sistem Ryzen 5 5600 almaya karar verip, sonradan AM5 sisteme geçilmesi tarafında gelen tavsiyeler üzerine Ryzen 5 7600 almaya karar verdim. Fakat buna uygun anakart seçmekte bayağı bir zorlandım. Birkaç anakart buldum onları aşağıya bırakıyorum. Sizce bunlardan birini mi almalıyım yoksa önerebileceğiniz bir anakart var mı?
Bu arada sistemin yükseltilmemiş halini de yazayım.
En ucuz MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650M-P AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.559,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Hocam güzel kartmış fakat bütçeyi aşmam zor 7600 işlemciyi soğutmak da gerek bu yüzden kule tipi soğutucu da alacaksın haliyle cüzdan boşalıyor. Diğer iki attığım arasından hangisini önerirsiniz?
Hocam güzel kartmış fakat bütçeyi aşmam zor 7600 işlemciyi soğutmak da gerek bu yüzden kule tipi soğutucu da alacaksın haliyle cüzdan boşalıyor. Diğer iki attığım arasından hangisini önerirsiniz?
ASUS da yapay zeka ses iyileştirme gibi bir özellik var galiba aynısı MSI da geçerli mi?
Bir de ASRock direkt elendi sanırım onun da sebebini söyleyip beni aydınlatırsanız sevinirim hocam.
Peki bütçeyi 6000TL civarına çeksek kart öneriniz değişir mi yoksa pek bir fark etmez mi?
Yani gerek var mı bütçeyi yükseltmeye önerdiğiniz yeterli kalır mı?
Biraz ileriye dönük de olursa iyi olur.