Masaüstünde veya YouTube'da falan bazen donuyordu, rastgele oyun için AMD ayarları değişiyor, süper çözünürlük vs. açılıyor, kendi ayarları ben açmamama rağmen açılıyordu. 2-3 ayda 1 kez AMD Radeon Software hata veriyor üstünde ünlem çıkıyor. Bazen kısayol tuşu ile açmaya çalışınca saniyeler sonra açıyor açmıyor. Geri vazgeçtim, dün internet sıkıntısı üstüne bu ekran kartı hataları onun üstüne mouse 8K Hz yüzünden FPS dropları yedim diye çok sinirlendim boştan yere 2 lose aldım falan onun siniriyle ilana koymuştum.
Yaşadığım sorunlar bunlar, donma sorunu güncellemeyle çözüldü. Ama ayarlar bazen nasıl değişiyor anlamıyorum belki bende sıkıntı vardır profil değiştirmeyle alakalı, yazılım hatası da aldığımdan beri 4-5 kez yaşadım zaten PC kapatıp açınca gitmiş oluyor. İlk defa dün kısayol tuşu ile açmaya çalışınca hata verdi o da öğrendim ki mouse yüksek Hz olunca işlemciye yük bindiriyor benim işlemci de R5 7500F sanırım kaldırmadı ondan dolayı.
Squad ultrada tertemiz 2K da 100 FPS üstü alıyordum o yoğun kullanımda bile anında açılıyordu ksıayol tuşu ile, bence dün bir istisna oldu. Yani demem o ki bir anlık sinirle böyle düşündüm. Kart mis gibi 2K tertemiz oynatıyor. Hayırlı olsun.