Dediğim kriterleri karşılayan ucuz fp anakartlar yani tam bilmiyorum ortalama kaç tl ama 10k ya veya biraz daha üstüne çıkabilirim ama 8k yada varsa bluetooth lu anakart 10k ya çıkmaya gerek yok ama asrock olmasın onu yazmayı unutmuşum
Bu anakartı alabilirsin. Dahili Bluetooth desteği yok ancak aşağıdaki konuda bahsettiğim Wi-Fi + Bluetooth adaptörünü alarak hem Wi-Fi 6E hem de Bluetooth 5.3 desteği ekleyebilirsin anakartına.
Merhaba anakartımda Wi-Fi ve Bluetooth gibi şeyler bulunmuyor. Şu anlık bir USB kullanıyorum, yakın zamanda kasa icin Wireless adaptörü arıyorum. Pcıex1 girişim var. Anakartım: ASUS Prime A620M-K her işimi görebilecek bir adaptör önerir misiniz?
www.technopat.net
Yapılabilecek en mantıklı tercihlerden bence.
Konudan bağımsız olarak, Ryzen 5 7600 yerine 7500F öneririm. Aralarındaki tek fark, 7600'ün entegre grafiğe sahip olması ancak RTX 5070 kullanacaksanız hiçbir önemi yok. Boşuna fazla ödemiş olursunuz sadece. Ayrıca RTX 5070 için ikisinden de ziyade bütçe çıkıyorsa 7700/9600X/9700X öneririm.
Bu anakartı alabilirsin. Dahili Bluetooth desteği yok ancak aşağıdaki konuda bahsettiğim Wi-Fi + Bluetooth adaptörünü alarak hem Wi-Fi 6E hem de Bluetooth 5.3 desteği ekleyebilirsin anakartına.
Merhaba anakartımda Wi-Fi ve Bluetooth gibi şeyler bulunmuyor. Şu anlık bir USB kullanıyorum, yakın zamanda kasa icin Wireless adaptörü arıyorum. Pcıex1 girişim var. Anakartım: ASUS Prime A620M-K her işimi görebilecek bir adaptör önerir misiniz?
Kusura bakmayın hocam üstteki linki görmemişim bi an teşekkürler öneri için
İşlemcidede 800 tl farkla 7500f den 7600 e geçiliyordu tanıdık bu işlerle ilgilenen abi paran varsa birazda olsa darboğazı azaltır 7600 dedi bende 7600 aldım