Buyurun hocam. DeepCool dip fiyata alınabilecek en iyi sıvı soğutucuları üretiyor.
LS520 ile 7800x3D kullanıyorum. Cinebench çoklu çekirdek testinde 79 dereceyi geçmiyor işlemcim. Oyunlarda ortalama 60-65 derece arası. Fan devirlerini kısmaz isem 60 sabit kalıyor. Tek sorunu biraz sesli çalışır. Kulaklık takıyorsanız sorun olmaz.
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.299,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İnsanlar hava soğutmalara çok kötü bakıyor hocam. Bunu hiçbir zaman çözemedim ben. 2K altına sundukları soğutma performansları, insanın ağzını açık bırakır. Özellikle Thermalright. Önerdiğiniz MSI modele yönelmek istedim. Lakin kasanın üst paneli maksimum 280mm destekliyor. Uzunluk ölçebilsem belki uyar. Arkadaş ile de paylaşalım ürünü. İllaki sıvı soğutucu istiyorsa bakabilir bence. Kasası 360mm desteklemiyordur diye tahmin ediyorum.
İnsanlar hava soğutmalara çok kötü bakıyor hocam. Bunu hiçbir zaman çözemedim ben. 2K altına sundukları soğutma performansları, insanın ağzını açık bırakır. Özellikle Thermalright. Önerdiğiniz MSI modele yönelmek istedim. Lakin kasanın üst paneli maksimum 280mm destekliyor. Uzunluk ölçebilsem belki uyar. Arkadaş ile de paylaşalım ürünü. İllaki sıvı soğutucu istiyorsa bakabilir bence. Kasası 360mm desteklemiyordur diye tahmin ediyorum.
Yemin ediyorum herhangi bir kasaya sığdırabilsem alacağım tek souğutucu Noctua NH-D15 G2 olurdu. Sıvı soğutmalar işlemcinin ani ısınmasına tepki veremiyor. O içindeki sıvı soğuyacakta ısınacakta çok fazla bekletiyor. Ha estetik olarak çok güzel duruyorlar orası ayrı.
Hocam arkadaşların önerdiği hava soğutmalar çok kaliteli. Bu bütçeye alacağınız sıvı soğutmalardan daha iyi performans verebilirler. Thermalright ürünlerinin kutu içeriğinden TF-7 termal macun çıkıyor. 800TL'ye aldığım braketin içinden koca bir tüp çıkmıştı. Yerinizde olsam bir hava soğutma+braket alırım. Braket zorunlu veya şart değil. Boşta 42 derece çalışan işlemcim 38'e düştü. Cinebench çoklu çekirdek testinde, 82 dereceden 79 dereceye düştü.