Rick05 Femtopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2025 #1 R5 7600 kullanıcısıyım boşta iken 50 derece sabit, oyunda iken gibi işlemci oyunlarında 73-70 derecelerde falan dolaşıyor genelde. Bu sıcaklıklar nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
R5 7600 kullanıcısıyım boşta iken 50 derece sabit, oyunda iken gibi işlemci oyunlarında 73-70 derecelerde falan dolaşıyor genelde. Bu sıcaklıklar nasıl?
efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 184 Çözümler 1 4 Eylül 2025 #2 Stok fansa normal. Kule tipi ya da sıvı soğutucu varsa linkini atar mısın?
Muratcaz Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 982 Çözümler 5 Yer Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri POWERCOLOR RADEON RX9060XT-REAPER EDITION 16GB Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #3 efe.566 dedi: Stok fansa normal. Kule tipi ya da sıvı soğutucu varsa linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Stok fan değildir, kule tipi olması lazım. Stok fanda 95 görüyordum ben yükte, şuan kule tipi soğutucu ve overclock ile 78 max. Aynı İşlemciyi kullanıyorum değerlerin yeterli.
efe.566 dedi: Stok fansa normal. Kule tipi ya da sıvı soğutucu varsa linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Stok fan değildir, kule tipi olması lazım. Stok fanda 95 görüyordum ben yükte, şuan kule tipi soğutucu ve overclock ile 78 max. Aynı İşlemciyi kullanıyorum değerlerin yeterli.
Rick05 Femtopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2025 #4 Muratcaz dedi: Stok fan değildir, kule tipi olması lazım. Stok fanda 95 görüyordum ben yükte, şuan kule tipi soğutucu ve overclock ile 78 max. Aynı İşlemciyi kullanıyorum değerlerin yeterli. Genişletmek için tıkla... Deepcool 120mm sıvı soğutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistem
Muratcaz dedi: Stok fan değildir, kule tipi olması lazım. Stok fanda 95 görüyordum ben yükte, şuan kule tipi soğutucu ve overclock ile 78 max. Aynı İşlemciyi kullanıyorum değerlerin yeterli. Genişletmek için tıkla... Deepcool 120mm sıvı soğutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistem
efe.566 Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 184 Çözümler 1 4 Eylül 2025 #5 Rick05 dedi: Deepcool 120mm sıvı soğutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistem Genişletmek için tıkla... Normal.
Rick05 dedi: Deepcool 120mm sıvı soğutucu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu sistem Genişletmek için tıkla... Normal.