B batuhanabakay Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, notebooktan masaüstüne geçiş için ilk adımı attım ve şöyle bir sistem aldım sistem hakkında yorumunuz nedir? Ve şöyle bir monitörle de kombinledim. AMD R5 7600 - RTX 4060 TI 16GB - PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 7600 - RTX 4060 TI 16GB - PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BT4Y1FY4?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image 32.000 TL'ye denk geldi ve peşin fiyatına 5 taksit yapıldı. Monitör ise 6000 TL oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2024
Arkadaşlar herkese merhaba, notebooktan masaüstüne geçiş için ilk adımı attım ve şöyle bir sistem aldım sistem hakkında yorumunuz nedir? Ve şöyle bir monitörle de kombinledim. AMD R5 7600 - RTX 4060 TI 16GB - PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 7600 - RTX 4060 TI 16GB - PRO A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BT4Y1FY4?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image 32.000 TL'ye denk geldi ve peşin fiyatına 5 taksit yapıldı. Monitör ise 6000 TL oldu.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 21 Mart 2024 #2 Kasanın tez vakitte değişimini öneririm. Onun dışında Vatan'dan beklenenin çok üstünde bir sistem. Monitör tercihi de harika.
Kasanın tez vakitte değişimini öneririm. Onun dışında Vatan'dan beklenenin çok üstünde bir sistem. Monitör tercihi de harika.
B batuhanabakay Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #3 555108 dedi: Kasanın tez vakitte değişimini öneririm. Onun dışında Vatan'dan beklenenin çok üstünde bir sistem. Monitör tercihi de harika. Genişletmek için tıkla... Hocam kasada ne gibi değişime gidilmesi gerekir bu konuya çok uzağım bilgilendirirsen çok sevinirim
555108 dedi: Kasanın tez vakitte değişimini öneririm. Onun dışında Vatan'dan beklenenin çok üstünde bir sistem. Monitör tercihi de harika. Genişletmek için tıkla... Hocam kasada ne gibi değişime gidilmesi gerekir bu konuya çok uzağım bilgilendirirsen çok sevinirim
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #4 batuhanabakay dedi: Hocam kasada ne gibi değişime gidilmesi gerekir bu konuya çok uzağım bilgilendirirsen çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... PSU değiştirmen lazım Power Boost gibi markaların PSU'ları dandik.
batuhanabakay dedi: Hocam kasada ne gibi değişime gidilmesi gerekir bu konuya çok uzağım bilgilendirirsen çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... PSU değiştirmen lazım Power Boost gibi markaların PSU'ları dandik.
B batuhanabakay Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #5 Aodien_yigit dedi: PSU değiştirmen lazım Power Boost gibi markaların PSU'ları dandik. Genişletmek için tıkla... Kısa vadede bana bir sorun yaratır mı ekonomik olarak bütçemde üst sınıra ulaştım
Aodien_yigit dedi: PSU değiştirmen lazım Power Boost gibi markaların PSU'ları dandik. Genişletmek için tıkla... Kısa vadede bana bir sorun yaratır mı ekonomik olarak bütçemde üst sınıra ulaştım
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2024 #6 batuhanabakay dedi: Kısa vadede bana bir sorun yaratır mı ekonomik olarak bütçemde üst sınıra ulaştım. Genişletmek için tıkla... Bir süre idare eder, elinize para geçince değiştirirsiniz.
batuhanabakay dedi: Kısa vadede bana bir sorun yaratır mı ekonomik olarak bütçemde üst sınıra ulaştım. Genişletmek için tıkla... Bir süre idare eder, elinize para geçince değiştirirsiniz.