SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #11 nesirtaner dedi: Almanya'da neren bakiyorsunuz fiyatlara Ryzen 7600'i yazdiginiz fiyata bulamadim. Genişletmek için tıkla... Türkiye fiyatı zaten almış.
nesirtaner dedi: Almanya'da neren bakiyorsunuz fiyatlara Ryzen 7600'i yazdiginiz fiyata bulamadim. Genişletmek için tıkla... Türkiye fiyatı zaten almış.
selim sadi Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #12 nesirtaner dedi: Almanya'da neren bakiyorsunuz fiyatlara Ryzen 7600'i yazdiginiz fiyata bulamadim. Genişletmek için tıkla... Euro olarak yazdıklarımı Almanya'dan alıyorum diğer parçaların çoğunu yaklaşık 2 hafta önce Türkiye'den aldım. Parçalar iyi ise ekran kartını çıkınca anakartı indirime girince alıp topluyorum o zaman.
nesirtaner dedi: Almanya'da neren bakiyorsunuz fiyatlara Ryzen 7600'i yazdiginiz fiyata bulamadim. Genişletmek için tıkla... Euro olarak yazdıklarımı Almanya'dan alıyorum diğer parçaların çoğunu yaklaşık 2 hafta önce Türkiye'den aldım. Parçalar iyi ise ekran kartını çıkınca anakartı indirime girince alıp topluyorum o zaman.
aligulcan33 Megapat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #13 ASUS monitör o modeli 9000 TL değil ki. Nereden alacaksın o fiyata.
selim sadi Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #14 aligulcan33 dedi: ASUS monitör o modeli 9000 TL değil ki. Nereden alacaksın o fiyata. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 buçuk hafta önce İtopya'nın Ankara mağazasından aldım. Şu anki mağaza fiyatı 9.946, 80 TL
aligulcan33 dedi: ASUS monitör o modeli 9000 TL değil ki. Nereden alacaksın o fiyata. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1 buçuk hafta önce İtopya'nın Ankara mağazasından aldım. Şu anki mağaza fiyatı 9.946, 80 TL