R5-7600 RTX 4070 alınır mı?

Daha birkaç hafta önce 4070 Super'li sistem vatan da 37k ya satılıyordu. Acelen yoksa indirim bekle. Bazen başka sitelerde de indirime giriyor. 4070 Super varken 4070 alınmaz bence.

Benim amacım zaten param yok taksit ile alacagım bu sistem 4.700'e 9 taksit satılıyor o yuzden alınır mı? Merak ettim.

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj biraz daha ekleyip bunu alabilirsiniz fakat oda iyidir.
Güzel sistem teşekkür ederim bildigin başka sıstem ler varmı

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj biraz daha ekleyip bunu alabilirsiniz fakat oda iyidir.

Benim attıgım sistemdeki her seyin birazcık altı ekran kartının bir üstünü atmıssın.

Son düzenleme:

7600 yapıp özelleştirebilirsin aşırı fark yok onun dışında oda alınır.

9 taksitli fiyatı çok pahalıya geliyor. Alınmaz. Vatandan indirimle peşin fiyatına 3 taksit oluyor. 9 taksit farkı daha az çıkar diye düşünüyorum. Taksitli alacaksan tek tek fiyatlara bakmanı öneririm. En uygun satıcıdan taksitli fiyatlara bak. 40k gibi fiyata toplayabilirsin gibime geliyor.

Güzel bir 4070 Super sistem 41k her şey dahil. Parçalara bakıp taksit sayısı fazla olan yerlerden alabilirsin. Beğenmediğin parçaları değiştirebilirsin. Nakit yoksa ve kartla taksitle alacaksan tek tek toplamakda iyi fikir çünkü hazır sistemlerde taksitli fiyat farkı çok şişiyor. Aklında olsun.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim bende fark ettim 9 taksite 51 bin TL'ye cıkıyor.

Teşekkür ederim bende fark ettim 9 taksite 51 bin TL'ye cıkıyor.

Aynen öyle. Bütçe yoksa kartla tek tek al peşin fiyatına 6-9 taksite kadar satan satıcılar var. Birleştirme yapamazsan bilgisayarcılar ufak bir ücret karşılığında parçalarını birleştirir. Genel olarak daha düşük hesaba gelir. Aksi halde 9 taksitle alınmaz.

CHERRY-SON / AMD Ryzen 5 8400F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli peki bun alınır mı kral

Alınmaz neden mi anakart çift RAM slotu var ve tek M.2 yuvaya sahip. B650M R modelini seçmezsen eğer RAM'leri ileride komple değiştirmen gerek. 2x8 GB RAM seçili ve RAM yükseltmek istersen mevcut RAM'leri satman ve yeni RAM'lar alman gerek çünkü slotun yok. Eğer ki 16x1 RAM seçeneği olsaydı ileride 1 tane daha 16 alıp takabilirdin ama seçenek yok. Yani kısaca anakart 2 RAM slotu varsa RAM'leri alırken şimdilik 16'lık 1 tane alman mantıklı 4 tane RAM slotu varsa 4x8 GB RAM sorun olmazdı. Ayrıca seçili anakartta sadece 1 M.2 SSD yuvası var ve seçili M.2 SSD 512 GB yani ileride yeni 1 tane SSD takamazsın çünkü başka yuva yok ve mevcut M.2 SSD'yi çıkarıp yeni bir tane alıp takmazsan yükseltmek mümkün değil bu da ek masraflar demek. Üstüne üstlük 8400F işlemci takılı ve bu 7500F in altında bir işlemci. 4070 süper için AMD kanadında 7500f altında işlemci koymayı doğru bulmuyorum. Anakart özelleştirmesi yapıp B650M R seçersen eğer bukezde fiyat 43'ü buluyor ki bence bu da değmez. Üstüne üstlük işlemci MPK yani kutusuz ve gelen soğutucu fan çöp olacak ve ısınma sorunu yaratacak tabii ki yeni bir işlemci soğutucusu almazsan. Kısaca bence bu alınmaz bu fiyata.

Tavsiyem alacağın sistemde anakarta dikkat et yeteri kadar M.2 slotu var mı RAM slot sayısı 2 mi 4 mü 2 ise 16 GB tek RAM almak mantıklı çünkü ileride 16'lık 1 RAM daha alıp yükseltme yapabilirsin fakat 4 ise 8x2 RAM almak sıkıntı değil. Ayrıca alırsan 1 TB M.2 olmasına özen göster çünkü günümüz AA oyunlar 100 GB üzeri olabiliyor bu da 1 TB'nin zar zor yetmesini sağlayacak. Son olarak seçili kasa mesh ve havanladirmasi iyi olan bir kasa olmalı aksi halde camı açık kullanmak gerekebilir. Bu da fazlasıyla tozlanma yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…