R5-7600 RTX 4070 alınır mı?

Doğru taksit seceneklerıne bakabılır mısın ben CVC'yı yazıyorum bu kart onaylanmıyor dıyor da.

41.863

Kart aylık internet alışveriş limiti az olabilir. Kart ayarlarina girip yükseltme yapman gerekebilir. Hangi kart ve kaç taksit düşünüyorsun.

Kart aylık internet alışveriş limiti az olabilir. Kart ayarlarina girip yükseltme yapman gerekebilir. Hangi kart ve kaç taksit düşünüyorsun.
bilmiyorum kı aıleme soyledım artıracagım ben lımıtı demıstı

Bilmiyorum kı aıleme soyledım artıracagım ben lımıtı demısti.

Limit yeterli olabilir. Önemli olan aylık harcama limiti. Örnek 100.000 limit olabilir ama aylık internet alışveriş limiti 20.000'dir bu da alışveriş yapmanı engeller. Mobil bankacılığa girince oradan kart ayarları bölümüne oradanda aylık alışveriş limiti düzenleme kısmı olur. Oradan yapacağın tutara göre ayarlama yapmak gerekebilir.

Tamam soyledim teşekkürler yardımın için kralsın

Son düzenleme:
Sorayım bir.

Yani 6 bin ya aylık 6 bin limit mi olması lazım aylık limitin minimum.

Hayır bu ay diyelim 5 bin harcama yaptıysa alacağın ürün 42 bin olduğu için bu sistemi almak için bu aylık 42+5'ten 47 bin limit olmalı. Limitten 42 düşer. Aylık ödeme planına göre her ay ödersin. Ödediğin miktar kadar limitin geri açılır.

Kral iyi geceler yardımın için çok teşekkürler söyledim bunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…