R5 7600 RTX 4070 sistem nasıldır?

Boşver_Canım

Decapat
Almayı düşündüğüm sistem bilgileri görselde mevcuttur. İyi anlayan bilen söyleyebilir mi, nasıl? İyi bir sistem mi?
Valorant, PUBG, Apex gibi oyunlar oynamıyorum daha çok hikaye tarzı oyunlar, FPS hayatta kalma askeri vs.
Red Dead 2, Mafia, COD gibi.

İstediğim sistemin videosu var, atabilirim.

Screenshot_2024-01-11-15-47-27-67.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem işlemci darboğaz yapar ayrıca PSU da önemli onu da yazarsan daha objektif bir yorum yapabilelim.

Ryzen 5 7600 4070'e nasıl darboğaz yapsın?

Almayı düşündüğüm sistem bilgileri görselde mevcuttur. İyi anlayan bilen söyleyebilir mi, nasıl? İyi bir sistem mi?
Valorant, PUBG, Apex gibi oyunlar oynamıyorum daha çok hikaye tarzı oyunlar, FPS hayatta kalma askeri vs.
Red Dead 2, Mafia, CoD gibi.

İstediğim sistemin videosu var, atabilirim.

Eki Görüntüle 2081299

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performansı böyle olacaktır gayet iyi yani.

@Boşver_Canım 2 haftadır buna bakıyordum 750W beyaz kasa vardı 38.5k idi fiyatı ben de almayı düşünüyorum bunu fakat 4070 Super çıkacakmış 1 ay sonra ne yapsam kararsızım alacaksan da RAM'i 2x16 ya anakartı da B650'ye yükselmeni öneririm

Uyumsuzluk ya da darboğaz olacağını düşünmüyorum performans olarak da iyi diyorlar.

Sistem bu eklemem gereken bir şey var mı RAM veya işlemci gibi.

Fiyat çok geldi bunu alman daha iyi olur.
Soğutucuyu Thermalright peerless Assassin 120 SE.
RAM Corsair Vengeance 32 GB (2x16 GB) 5600MHz CL40.
SSD'yi 980 Pro.
Power'ı 750W Gold bu özelleştirmeleri yaparsan 41.659, 99 TL'ye gelir çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı