Kendime kasa toplamayı düşündüm. Hazır sistemlere göre daha ucuz bir fiyata geliyor. Sistemdeki parçaların linkleri aşağıda. Sizce böyle iyi mi yoksa değiştirmem gereken şeyler var mı? Sistemi 2K oyun oynayacak şekilde toplamaya çalışıyorum.
Kendime kasa toplamayı düşündüm. Hazır sistemlere göre daha ucuz bir fiyata geliyor. Sistemdeki parçaların linkleri aşağıda. Sizce böyle iyi mi yoksa değiştirmem gereken şeyler var mı? Sistemi 2K oyun oynayacak şekilde toplamaya çalışıyorum.
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
70 dereceye girince işlemci GHz ini düşürmez mi ve ben 2k çözünürlükte oynicak şekilde sistem dizmeye çalışıyorum buda dereceyi daha yükseğe çıkartır o yüzden sıvı soğutma düşündüm
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
70 dereceye girince işlemci GHz'ini düşürmez mi ve ben 2K çözünürlükte oynayacak şekilde sistem dizmeye çalışıyorum bu da dereceyi daha yükseğe çıkartır o yüzden sıvı soğutma düşündüm.
Benim gösterdiğim kasada 600W PSU var ve daha ucuza geliyor bence 600W yeterlidir.
Bir arkadaşım işlemciyi eğer kutusuz alırsam yanında garanti verilmediğini söyledi bu doğru mudur?
Alakası yok işlemciyi tray almanız garantisini etkilemez.
PSU nında 600W olmasından ziyade daha bilindik ve kaliteli bir ürün almanız içindi kaldı ki arada 700-800 TL fark var bütün sisteme elektrik veren bir ürünün kaliteli olması bence en önemli konulardan biri tabii alacak olan sizsiniz.
70 derecede bu işlemciler rahat çalışıyor o sizin dediğiniz konu 80 85 üzerleri için geçerli. İyi bir kule tipi soğutucuda 7500F için ayet yeterli olacaktır.