R5 7600 RTX5060 sistem alınır mı?

Jack Lector

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller arkadaşlar.

Böyle bir sistem topladım, her türlü önerilerinize açığım.

Ekran kartının mutlaka nvdivia işlemcinin de AMD olması gibi bir takıntım var maalesef. Bütçe aşağı yukarı o sistemdeki gibi.
BF1 oynamak, ETS 2 oynamak, yeni çıkan oyunları özellikle en çok beklenenleri de oynatsa çok güzel olur. Uzun vadeli olması önemli.

Tavsiye veren vermeyen herkese teşekkürler iyi günler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250821_114541_Chrome.jpg
    229,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
@Jack Lector linkte topladığın sistem gözükmüyor.

Uyarı için çok teşekkürler şuan görsel yükleyerek yapabildim sanırım oldu.

Sistemi görmeden söyleyim sana boşuna böyle sitelerden toplama. Kendin toplayacaksan tek tek al parçaları ya da kampanyalı hazır sistem al.
8 yıldır kullandığım sistemi tek tek parçaları alarak toplamıştım 8 yıldır taşıyor beni. Dediğiniz en doğrusu aslında.

47 Bine aşırı pahalı bir sistem gereksiz pahalı

8 yıldır kullandığım sistemi tek tek parçaları alarak toplamıştım 8 yıldır taşıyor beni. Dediğiniz en doğrusu aslında.
Bak şimdi senin attığın parçaları akakçeden kendim hesapladım psu kasa ve işlemci soğutucu kötü olduğu için onları eklemedim. 33750 TL oluyor. Ayrıca bu parçalardan daha kaliteli parçalarla toplama imkanın oluyor.

Toplamayı biliyorsan hiç böyle bir yerden toplama zaten. Ayrıca kolay kolay bozulmayan parçaları 2. el alarak daha kaliteli bir sistem toplayabilirsin.

Hocam kampanyalı şekilde bire bir aynı sistemi 31bin TL'ye aldım. İncehesap'tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…