Çözüldü R5 7600 RX 6650XT sistemin ekran kartı sökülüp takıldıktan sonra sistem çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shadow Chaser

Zeptopat
Daha fazla  
Ekran kartına gelen güç kablosunu başka bir yerden geçirmek için ekran kartını söktüm ve geri montajladım cihaza güç verince RAM'lerin ve ekran kartının ışıkları yanıyor, fan, sıvı soğutma ve ekipmanların ışıkları yanmayıp görüntü gelmiyor.

Ekran kartını tamamen söküp DP kablosunu anakarta taktığımda görüntü alıp, fan, sıvı soğutma, RAM ve ekipmanların ışıkları doğru şekilde yanıyor.

İşlemci:
Ryzen 5 7600.
Ekran kartı:
ASUS ROG RX 6650XT v2.
Güç kaynağı:
MSI MAG 550W 80+ Bronze (tam modelini hatırlamıyorum)
Güç kaynağının yetersiz olduğunu biliyorum ve sistemi 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum, belki ekran kartını 25-30 defa sök tak yapmışımdır ilk defa başıma geldi. Yardımcı olur musunuz?

Çözüldü: 2. slottaki RAM'imi 4. slota, 4.slottaki RAM'imi 2.slota takınca problem çözüldü. Yani kendi aralarında yer değiştirdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…