PS5 Digital Edition mu acaba? 21bin lira PS5 ediyor 5 bin daha 26 bin. Siz monitör klavye ekipman falan da vermişsiniz. Sizinki bir tık ucuza gitmiş oluyor. Yanında 2-3 oyun verirse iyi yoksa düşünün bence.
PS5 Digital Edition mu acaba? 21bin lira PS5 ediyor 5 bin daha 26 bin. Siz monitör klavye ekipman falan da vermişsiniz. Sizinki bir tık ucuza gitmiş oluyor. Yanında 2-3 oyun verirse iyi yoksa düşünün bence.
o zaman düşünün derim. Zaten Playstation oyunları pahalı, ekstradan bir ton oyun alacaksınız. Performans sıkıntıları da var 60 FPS vs olayları var. Bilgisayarın kullanım amacı daha geniş bence kalabilirsiniz maceraya gerek yok diye düşünüyorum.
ben takas edeceğimiz arkadaşa ps5 + 10k dedim. Amacım da şu senelerdir fps oyunu oynayan birisi olarak artık bıktırdı ve çok oyun oynayacağımı sanmıyorum sınava hazırlanmayı düşünüyorum. +10k ile de samsung marka makul bir tablet alıp derse odaklanmayı istiyorum bilgisayar çok dikkat dağıtıyor. hem oyun oynamak istediğimde de geçer oynarım diyorum ama işte şuan tozpembe geçince pişman olursam ne olacak.
Bilgisayardan da hikaye oyunu oynarsın. Zaten kol varmış arkana yaslan oyna hikaye oyununu. Eğer nefsin bilgisayara geçmene engel olamıyorsa PS'ye de geçmene engel olmaz. +10k ise iyi zaten olabilir o zaman. 5k düşündürür.
Bilgisayardan da hikaye oyunu oynarsın. Zaten kol varmış arkana yaslan oyna hikaye oyununu. Eğer nefsin bilgisayara geçmene engel olamıyorsa PS'ye de geçmene engel olmaz. +10k ise iyi zaten olabilir o zaman. 5k düşündürür.
dedim ki tableti alır kütüphaneye akarım kitaplarla arada bir falan. bir de çalışma masası klavye mouse monitör bayağı daralıyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum normalde de kararsız kanser eden bir adamım dedim buraya yazayım sizler yol gösterirsiniz.