ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #1 RAM Patriot Viper Venom 32 GB Ekran kartı RX 9070XT İşlemci Ryzen 5 7600 Başka oyunlarda henüz yaşamadım LoL'de anlık yarım saniye donuyor.
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 978 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #2 ruvq dedi: Başka oyunlarda henüz yaşamadım LoL'de anlık yarım saniye donuyor. Genişletmek için tıkla... Expo açıksa kapatıp deneyin Artı 0 Eksi
ruvq dedi: Başka oyunlarda henüz yaşamadım LoL'de anlık yarım saniye donuyor. Genişletmek için tıkla... Expo açıksa kapatıp deneyin
enes584458 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 400 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #3 ruvq dedi: Başka oyunlarda henüz yaşamadım LoL'de anlık yarım saniye donuyor. Genişletmek için tıkla... Tam ekran iyileştirmelerini kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
ruvq dedi: Başka oyunlarda henüz yaşamadım LoL'de anlık yarım saniye donuyor. Genişletmek için tıkla... Tam ekran iyileştirmelerini kapatmayı deneyin.
KS KS ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #4 İbrahim ÇORUM dedi: EXPO açıksa kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... RAM MHz düşmezmi o zaman? Artı 0 Eksi
İ İbrahim ÇORUM Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 978 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2025 #5 Yanlış bilgi ruvq dedi: RAM MHz düşmez mi o zaman? Genişletmek için tıkla... Düşer ama maalesef oyunda düzgün çalışacaktır. Eğer el ile yukseltirsen bu kez de bilgisayarın sarhoş gibi olacak. Üzgünüm FPS oyunlarında düzelmesini istiyorsan Ryzen bir işlemcin varsa 4800MHz'de EXPO kapatıp oynaman gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
ruvq dedi: RAM MHz düşmez mi o zaman? Genişletmek için tıkla... Düşer ama maalesef oyunda düzgün çalışacaktır. Eğer el ile yukseltirsen bu kez de bilgisayarın sarhoş gibi olacak. Üzgünüm FPS oyunlarında düzelmesini istiyorsan Ryzen bir işlemcin varsa 4800MHz'de EXPO kapatıp oynaman gerek.
T tyunusb Yoctopat Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #6 Ses cızırtı gibi geliyor mu? YouTube vs sırasında da ben de şu an 9070XT sistemimde ses gecikmesinden kaynaklı stutter yiyorum ve çözmeye uğraşıyorum. Artı 0 Eksi
Ses cızırtı gibi geliyor mu? YouTube vs sırasında da ben de şu an 9070XT sistemimde ses gecikmesinden kaynaklı stutter yiyorum ve çözmeye uğraşıyorum.
KS KS ruvq Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #7 tyunusb dedi: Ses cızırtı gibi geliyor mu? YouTube vs sırasında da ben de şu an 9070XT sistemimde ses gecikmesinden kaynaklı stutter yiyorum ve çözmeye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Arada işlemci fanından cızırtı geliyor o kadar. Artı 0 Eksi
tyunusb dedi: Ses cızırtı gibi geliyor mu? YouTube vs sırasında da ben de şu an 9070XT sistemimde ses gecikmesinden kaynaklı stutter yiyorum ve çözmeye uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla... Arada işlemci fanından cızırtı geliyor o kadar.