GüllüERHAN Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce değiştirmem gereken parçalar nelerdir? Bütçeyi aşmadan.
Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce değiştirmem gereken parçalar nelerdir? Bütçeyi aşmadan.
Yunusemryldrm Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 GüllüERHAN dedi: Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce değiştirmem gereken parçalar nelerdir? Bütçeyi aşmadan. Eki Görüntüle 2217576 Genişletmek için tıkla... PSU biraz daha yukselebilir.
GüllüERHAN dedi: Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce değiştirmem gereken parçalar nelerdir? Bütçeyi aşmadan. Eki Görüntüle 2217576 Genişletmek için tıkla... PSU biraz daha yukselebilir.
SturmHexer Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 278 Çözümler 1 Yer Doncland 11 Haziran 2024 #3 Sogutma blogu icin daha kaliteli sogutucu olabilir. Ilk o gözüme carpti.
GüllüERHAN Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #4 SturmHexer dedi: Sogutma blogu icin daha kaliteli sogutucu olabilir. Ilk o gözüme carpti. Genişletmek için tıkla... Hocam sıvı takabilirsem 120mm sıvı soğutma takabilirim birkaç teste bakınca bunun daha önde olduğunu gördüm Yunusemryldrm dedi: PSU biraz daha yukselebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam iştirak ediyorum 650W'lık bir PSU düşünüyorum sizce nasıl olur?
SturmHexer dedi: Sogutma blogu icin daha kaliteli sogutucu olabilir. Ilk o gözüme carpti. Genişletmek için tıkla... Hocam sıvı takabilirsem 120mm sıvı soğutma takabilirim birkaç teste bakınca bunun daha önde olduğunu gördüm Yunusemryldrm dedi: PSU biraz daha yukselebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam iştirak ediyorum 650W'lık bir PSU düşünüyorum sizce nasıl olur?
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Haziran 2024 #5 GüllüERHAN dedi: Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce değiştirmem gereken parçalar nelerdir? Bütçeyi aşmadan. Eki Görüntüle 2217576 Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem almıyorsunuz ki çok daha karda olursunuz. Şu an en ucuz RX 7700 XT sistem 26k.
GüllüERHAN dedi: Merhaba şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum, sizce değiştirmem gereken parçalar nelerdir? Bütçeyi aşmadan. Eki Görüntüle 2217576 Genişletmek için tıkla... Neden hazır sistem almıyorsunuz ki çok daha karda olursunuz. Şu an en ucuz RX 7700 XT sistem 26k.
GüllüERHAN Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #6 QuasarWhisper dedi: Neden hazır sistem almıyorsunuz ki çok daha karda olursunuz. Şu an en ucuz RX 7700 XT sistem 26k. Genişletmek için tıkla... Link?
QuasarWhisper dedi: Neden hazır sistem almıyorsunuz ki çok daha karda olursunuz. Şu an en ucuz RX 7700 XT sistem 26k. Genişletmek için tıkla... Link?
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Haziran 2024 #7 GüllüERHAN dedi: Link? Genişletmek için tıkla... Ruling Silver V2 | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
GüllüERHAN dedi: Link? Genişletmek için tıkla... Ruling Silver V2 | AMD Ryzen 7 5700 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com