Merhaba,
Sizce görseldeki sistem alınır mı?
Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2379352
1080P ekranda kullanacağım. 4070 ekran kartında bir sorun yaşar mıyım?
Ekran kartı olarak Nvidia tercih etmek istiyorumBuna bakın.![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
1080p ekranda kullanacağım. 4070 ekran kartında bir sorun yaşar mıyım?
İncehesap güvenilir midir?
Ekran kartı olarak NVIDIA tercih etmek istiyorum.
1080p ekranda kullanacağım. 4070 ekran kartında bir sorun yaşar mıyım?
İncehesap güvenilir midir?
Ekran kartı olarak NVIDIA tercih etmek istiyorum
Teşekkür ederim bakıyorum hemenO zaman en kötü 4070 bütçe yeterse 4070S'li sistem alın hocam 1080p ultrada bir sorun olmayacaktır.
Bu sisteme bakabilirsiniz mesela hocam.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Buradaki gibi yaparsan 43.5k tutuyor.
O zaman en kötü 4070 bütçe yeterse 4070S'li sistem alın hocam 1080p ultrada bir sorun olmayacaktır.
Bu sisteme bakabilirsiniz mesela hocam.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Buradaki gibi yaparsan 43.5k tutuyor.
Teşekkür ederim bakıyorum hemen
Anakarttan yana bir sorun yaşar mıyım? MSI'ın bu anakartının kötü olduğunu söylüyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.