R5 7600 sistem ekran kartı olmadan kullanılır mı?

luudipieones

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam dostlar. Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Bir an önce almak istiyorum ama bütün parçalara bu ay param maalesef yetmeyecek. Şöyle bir şey düşündüm. Ekran kartı dışında bütün parçaları alsam 1 ay ekran kartı olmadan kullanabilir miyim? İşlemci olarak R5 7600 alacağım. Hafif oyunları açsa bile yeter benim için (Don't Starve gibi). Sizce bu şekilde yapabilir miyim, olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum, iyi günler dostlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar çalışır mı, çalışır fakat ne kadar performans alırsınız ona istediğiniz oyuna göre internetten bakmanız lazım.

Yeni konu oluşturmak istemedim, aynı durum R5 7500F için geçerli mi ? Ekran kartsız çalıştırabilir miyim ?

Yanlış bilgi
Ryzen 5 7600'da da yok dahili grafik kartı. X Serisinde var diye biliyorum herkes var demiş ama yanlışım varsa düzeltin. 7600'de yok. 7600x'de var. Yani açılmaz bilgisayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…